- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- живота ми е една развалина
a i nadali go zaslujavam-li4no az luja nashite,bqgala sum ot 4asovete,no sum se stremqla i da sum dobra![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
И това не е решение...сама ще се убедиш.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
luda`flirtajika...можеш да ми пишеш винаги, когато пожелаеш...един разговор винаги помагаби стронг енд би йорселф
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Здравей кукло, искам да ти кажа да не си мисли, че родителите ти нарочно ти забраняват да правиш каквото си искаш, защото искат да ти е гадно. Бъди сугурна, че го правят, защото те обичат. И то повече, от колкото можеш да си представиш. Мисли позитивно и дори за миг не си помисляй да слагаш край на живота си толкова малка. Тепърва живота е пред теб, има да се влюбваш, да се влюбват в теб. Да разбиваш сърца и така. Бъди оправна, но слушай родителите си. Няма да сбъркаш.
Na kolko si godini? Ne moje da mi kajesh, che si na 14-15 i iskash da xodish po diskoteki i da imash gadjeta i zatova ti e tazi muka!?!?!Ima vreme za vsichko ne burzai i gadjeta shte imash i po diskotekite shte xodish.. Az kato izlizam ot 13 godishna kakvo da kaja..v momenta mi e pisnalo ot diskoteki, a sum na 19 godini i sega e momenta da se kefq..vsichko s vremeto si i pr shte si namerish i shte opitash vsqka edna sladost i bolka na jivota!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Хех ... а тогава кое е решението...?!Първоначално написано от Axxxel
![]()
znam,4e ne iskat da mi e gadno i,4e me obi4at,no ne vednuj si mislq,4e obi4at pove4e sestra miПървоначално написано от limubai
prosto ne znaete kolko mi e gadno
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ето това е голямата грешка на родителите...да забраняват по този начин...да са толкова строги.Но както каза limubai това не е, за да ти направят мръсно.Тъпото е, че родителите знаят, че щом забранят нещо, то става интересно и в стремежа си да не позволят на детето да вземе забранения плод, още повече го държат под ключ.Моята далееечна позната остана една вечер сама...точно една вечер...и понеже и на нея и се забраняваха много неща тя реши да си ги навакса...дрогира се, натакова се няколко пъти...сега е меко казано пропаднала.Момиче...моля те...повярвай пак в това, че всичко се връща..."и така живота продължава, вечният си мъдър кръговрат...ден след ден..."
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
e da imah takuv fr kato tebe i da e do men shteshe da e SYPER,no uvi nqmamПървоначално написано от Axxxel
![]()
,no i tuk stava s tezi tovi dumi """можеш да ми пишеш винаги, когато пожелаеш...един разговор винаги помага"""-est,4e shte ti pisha,prosto nqma na4in
Казах, че сама ще се убедиш.И на мен ми казваха така, аз не повярвах...то на думи не можеш да повярваш...и опитах...само опита ще ти покаже...Аз си намерих работа, помагам с финансите и общо взето разбрах, че решението не са караниците, отчаянието, бягането от вкъщи или други такива номера...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ami na 14 sumПървоначално написано от Lumidee
e nashte kazaha,4e mi e rano na diskoteki sega,a 4ak sled godina,dve,tri ima veroqtnost da me pusnat,a sa si predstavi kfo mi e-na 19 ti e pisnalo,a az togava da zapo4na??ne ms
Lumidee е много права. Виж ЛС моля те и ще ти обясня всичко, пък ти ако искаш ме слушай после.Първоначално написано от luda`flirtajika
jivota mi da ne beshe tozi,koito vodq sega...ve4e i ne iskam da povqrvam... i az iam(po skoro imah) poznat,koito se drogirashe,mislq,4e zaradi su6toto i sega kakvo,.......otide si ot tozi svqt,ne e re6enie tova,znam go,no taka mi se iskaПървоначално написано от Axxxel
![]()
jivota mi da ne behse tozi,koito vodq sega,no... az ne sum re6ila da stradam
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз започнах да ходя късно по дискотеки и събирания...пък и никъде не е казано, че купона трябва да е вечер.Съберете се класа у някой и си пуснете готина музика и си денсайте...и ез алкохол еййй...на тези години само ще влоши положението...както ти казах...винаги бъди разумна...не позволявай на отчаянието да те обземе напълно...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
isaksh li da ti kaja zashto problema mi e problem,zashtoto nqmam fr i ne mojem da napravim takova neshto,a i pieneto ne m ie v kruvta..nikoga ne sum pila i ne mislq da go pravq,nito i da pusha... iskam prosto da sum 6tastliva,no qvno samo iskamПървоначално написано от Axxxel
Като не си решила да страдаш, търси...намери пролуката...огледай се за красивите неща около теб...има на толкова много други неща, на които можеш да се радвашПървоначално написано от luda`flirtajika
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Знаеш ли какво?Поговори пак с родителите си.Постарай се с думи да ги убедиш да те пуснат поне веднъж да речем до 23 часа.Трябва да знаят, че щом те са те възпитали, значи трябва да ти имат доверие...в противен случай сами се съмняват в способността си да възпитават и за това държат под ключ.Кажи им, че няма да ги разочароваш...бъди убедителна...без рев и сълзи...това е признак за слабост...Първоначално написано от luda`flirtajika
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
mackoПървоначално написано от luda`flirtajika
tupo 4e ne te puskat nikade ama ne moje6 da vini6 za si4ko tqh
tva 4e nqma6 priateli....ne e po vina na roditeliteti a i imam 4uvstvoto 4e na tebe ti puka pove4e za gadjeto i diskotekite tokolkoto za friends i semeistvo
predlagam ti da si osmisli6 cennostnata sistema i da oseti6 4e ima i po golemi problemi ot hormonite i tva 4e si nqma6 gadje i da gleda6 na jivota ot gore
ne im se vruzvai, vikai da na si4ko-o4evidno ne moje6 da im se opre6
olesnqva6 i dvete strani
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Оле,ужасАз те съветвам да поговориш с ваще,зн 4е е трудно и наще да подобен случай,само дето не ми се мешат с гаджетата.Разговорите помагат .Все пак и те са хора,може да те разберат.А със сестра ти как е държат? Ако имате някое приятеско семейство,може да дадеш за пример техните деца.Вярно,че ще отнесеш скандала,че не ги интересуват другите деца,но поне ще се замислят
Оле,ужасАз те съветвам да поговориш с ваще,зн 4е е трудно и наще да подобен случай,само дето не ми се мешат с гаджетата.Разговорите помагат .Все пак и те са хора,може да те разберат.А със сестра ти как е държат? Ако имате някое приятеско семейство,може да дадеш за пример техните деца.Вярно,че ще отнесеш скандала,че не ги интересуват другите деца,но поне ще се замислят
mili4ka idealno te razbiram i ti sa4ustvam!iskam da ti dam edin savet BORI SE DO KRAI i se sabujdai vsqka sutrin s usmivka za noviq den za6toto az vqrvam 4e i ti mnogo skoro 6te bad4e6 mnogo 6tastliva samo trqbva mnogo da vqrva6!v jivota ne vsi4ko e rozovo no saberi sili i 6te vidi6 4e vsqko ne6to si ima i hubava strana1sled vreme ti 6te si mlada jena 6te si minala prez mnooo trudnosti i 6te ti bade po lesno da se spravi6 s novite kogato si silna!AZ VQRVAM V TEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111![]()
Какво искаш да направи? след няколко месеца правя 18 баща ми не ме пуска да отида да спя у приятелка щото предния път трябвало да му се оббадя а ние спяхме.... И какво според теб да направи тя сигурна съм че и техните както наще не приемат моето мнение и никога не се поставят на нейното място.... Аз имам къде да отида но има др причина които ме задържат.... единствения вариант е да чакаш миличка искрено ти съчувствам знам какво е но поне си имам човек който ме обича и това ми е успокоението.... С времето ще се оправят нещатаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ami da ne 4uvat moeto mnenie... :P naprimer,kogato az sum gi pomolila za neshto te za sega...posle posle,a sestra mi kato gi pomoli za su6tot stava,ne kazvam,4e q obi4at pove4e,zashtoto govorih s maika mi za tova i tq kaza,4e ni obi4a po ravno,no prosto taka si mislq,to taka i izglejda za men,Първоначално написано от Tekitha
az ne gi vinq za vsi4ko,az prosto... imam "priqtelki"te gore dolu sa mi verni,no ne vednuj sa mi suzdavalil problemi i za tova ne gi s4itam za fr,no sa mi i pomagali,za tova kazvam,4e nqmam priqteli,est ne gi vinq za nishto,koq sum az,4e da go pravq...,prosto spodellih kak se 4uvstvam tova eПървоначално написано от PY_MACKA
ms za podkrepata milaПървоначално написано от the dark angel
{{{}}} nqma na4in da ne se borq
nashite sa mi kazvali ne malko puti,4e az MOGA
,no e trudno..
![]()
e da,no... neznam neznam vuob6te ne mi se misli ve4e,te si me obi4at,kakvo sum si mislela neznam,obi4at meПървоначално написано от qgodkata__
prosto ne sa te mai pri4inata da stradam-tova,4e vseki den se karam s tqh za gluposti:kompiutura,da se izpravqm,televizora,4isteneto,u4eneto(i to prez lqtoto-az est ne u4a)....,ne sa te pri4inata,ponqkoga mi e mu4no i placha,4e se karam s tqh,naskoro stana pakl skandal za gluposti i eto... naprotiv te sa mn dobri roditeli,dori kazaha,4 biha pokanili dve mom4eta(priqteli)da spqt u nas,no baba mi e protiv,nali znaete gi babite...maika mi dava na kompa da sedq,no zaradi baba mi i tq ve4e e protiv,ne mi davat dori da slusham muzika... a az ne moga bez muzika,obojavam q...ne mi davat dori da gledam the OC(lubimiq mi film),sao zashtoto baba mi e vidqla edna seria det ne trqqshe...,no si obi4am baba mi,az si obi4am nashte,qvno sredata v koqto sum izrastnala e problema........ nishto neznam,problemite v semeistvoto,sredata........ ot vsi4ko tova e mislq,4e....no mi e mu4no
![]()
,da ne moga da pravq tova,koeto iskam,4e za kakvo sum se rodila togava,pomagam na koito s kakvoto moga est,no..... i az iskam da sum shtastliva i shtastieto da mi e pulno,doasta 4esto se zabavlqvam s nashite,no..pak neshto mi lipsva,ne moga da usetq kakvo