- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- живота ми е една развалина
do 23 4asa???te edva do 21.00 mi davat,a ti mi govorish za 23.... az est,ne zapspivam predi 00.00 4asa daje i sled tova,no te ne me razbirat,kazvam im:"ne mi se spi,kakuv e problema da ostana tuk,a vmesto tva she hoda v legloto samo da si leja",no te "ne zaradi teb she se izpokarame pak"....Първоначално написано от Axxxel
![]()
![]()
pisna mi,obi4am si gi,no i az ne izdurjam na skandlai i luji ot strana na poznatite mi
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
eto i az sum taka...kogato napravq edna gre6ka,sledvashtiq put ne mi davat ZASHTO???Първоначално написано от Tekitha
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Не видях нищо фатално и ужасно в историята ти, че да наричаш живота си развалина. Та той(животът ти) едва сега започва и родителите ти са загрижени за теб, което е абсолютно нормално, и не искат да ти се случи нещо, опитай се да се поставиш на тяхно място и да ги разбереш .И не се вайкай за такива глупости...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
a za kakvo da se vaikam???Za tova,4e ne sum imala 6 a vmesto tova 5???az za drugo ne vijdam,ili za tova kaot 18 godishnite:ne sum napraila sex dnes oo boje.... e pa ne sum takava,vseki si ima problemi,no te si imat re6eniq,taka,4e po dobre da ne beshe pisal,ako ne me razbirashe,tova,4e teb tvoite roditeli te razbirat,az moga samo da ti zavijdamПървоначално написано от Циндил-Пиндил
,no men mi e gadno i iskah da spodelq,a ne da se karam s nqkogo zaradi tova,vse pak ms za mnenieto t,shte go priema
![]()
=D>Първоначално написано от FiRe_LaDy
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
i az na6te si gi obi4am,zn 4e sa dobri hora,no da ti kaja i u nas stavat skandali s kompa,4e ne stavam sutrin a ve4er sedq do mn kysno.sy]o taka i 4isteneto,i u4eneto....Postoqnno "6to ne vzeme6 da pro4ete6 nqkoq kniga ili za6to ne si izmila o6te 4iniite,q pogledni kolko prah ima tuk.Povqrvai mi mn mi e poznato i az nqkoi pyt se karam s tqh,vmesto da si zmyl4a i togava stava o6te po-zle.Napravo nqkoi pyt rabotite sa mn zle.Първоначално написано от luda`flirtajika
I az posel se razreva sled nqkoq karanica ida si v staqta i pla4A i te ne mi obru6tat vnimanie 6toto sa qdosani.Mn kofti situacii stavat.Mila govori s tqh dr na4in nqma.Pri men sega polojenieto uj e po-dobre,ama tva sled mn razgovori po temama i mn karanici
Ваште живеят в някаква заблуда явно.За мен те не са добри хора,до колкото си вадя изводи от това,което си написала.Единствения начин,а и незнам дали ще има ефект е да говориш с тях мтого сериозно.Трябва да им ксажеш,че ти си млад човек и имаш нужда да живееш.Да си имаш приятел и да се забавляваш.Не може да те държат като затворник.Кажи им,че не е задължително да имаш някаква авантюра,а може да е нещо сериозно.Ти на колко си?Сигурно на 16 и точно това е-не си малко дете,което не знае какво прави.А относто сестра ти-не и обръщай внимание.Като те командва ти не я слушай пък да видим.Кажи им все пак,че това е и лятна ваканция.
Абе как може да позволиш на малката ти сестра да те командва...проява на слабохарактерност.То и ти не трябва да я командваш...тъпо е.Както казаха много хора, решението е в дъъълбокия разговор...не да им противоречиш в разговора, който водите.Накарай ги да ти изкарат доводи защо ти нямат доверие...Пък както забелязах...имаш си приятели, имаш си мъж.Имаш на кого да поплачеш...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
dosta si prili4ame i nashte za su6toto se karat s men...oba4e kogato reva,ponqkoga idva tda me uspokoqtn,no az ve4e sum surdita i vikam:"a ne nqmashe smisula da se karame i posle da reva",a te vikat"of kfo iskash sa"i si trugvat,a az iskah samo da me razberat,no spokoino te si me obi4atПървоначално написано от qgodkata__
![]()
na 14 sum,a tova za lqtnata vakanciq ne se bqh setila ms shte go priloja :P,prosto trqbva da pro4eta mneniqta vi oshte nqkolko puti i da im kaja vsi4ko tova,koeto vie na men ili v nai lo6iq slu4ai-da im dam da pro4etat vsi4ko,no nqma zashotto shte gi naranq,a gi obi4am,a za gadjeto-razbrah cqlata pri4ina-te sa mislilli,4e shte pravq sex s nego,a az im kazah,4e tova sa gluposti,ta pone ZA SEGA se sporazumqhme te da mni dadat da iam gadje na 16/17 tam nqkude :P,no az sum uporita i produljaamПървоначално написано от koalka
![]()
xa-xa e fr-NE,muj-na 6ega(ve4e ne si pisha s toq),a tova za sestra mi-slaboharakternost???Ne mislq,prosto tq kato kaje na maika mi i mislite li,4e moga da i se razvikam,shoto ne iskam posle da m zabrani i da izlziam,4e togaa she stane losho...ta sestra mi e za tva vikam,4e me komandva...,no tva za parite i da sedq gladna...prosto...... neznam.........................ta nqmam na kogo da poplacha...sama sumПървоначално написано от Axxxel
a sega mi kajete kak moga i vuob6te moga li da iztriq tazi tema ot tuk,zashtoto maika mi ima veroqtnost da vleze tuk
Просто помоли някой модератор![]()
![]()
Тц...майка ти незнае ник-а с който влизаш...Пък аз не виждам нищо лошо в това да видят темата.Не си писала нищо против тях...даже обратното.Даже се надявам майка ти да я види...така ще разбере всичко, което искаш да им кажеш но ти самата не смееш...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
oooooooo naprotiv znae go i to mn dobre,ne vi li kazah,4e tq znae vsi4ko,puro,4e ponqkoga gleda kakvo pisha(ne tuk de),2-ro,4e sestra mi me izdava./...,a ako razbere moje i skandal da mi vdigne :P,moderator a?? kae da gi namerq we-ne ba4kat-ne seriozno kae saПървоначално написано от Axxxel
Какъв скандал може да направи от това, че споделяш с приятели???Всеки трябва да може да сподели с някой проблемите си...в противен случай се разпада малко по малко...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
tova imah i az predvit,4e jivota mi se razpada,no tuk namerih teb i tova stana minalo
Хахах...не преувеличавай.А аз имах в предвид, че тук целия форум са ти приятели (в това число и аз)...можеш да споделиш каквото поискаш...а родителите ти нямат право да те съдят за това
.Ако искат да споделяш с тях, да се държат малко по-човешки и да се опитат да разберат ТВОИТЕ проблеми...не техните или на сестра ти...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
edinstvenata pri4ina za preuveli4enie e,4e ti ne si mi frПървоначално написано от Axxxel
И тук почвам да не те разбирам...Първоначално написано от luda`flirtajika
Ще се уточниш ли?Щото наистина почвам да се обърквам...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ti kaza,4e preuveli4avam,a ima samo enda pri4ina za da preuveli4avam-"ti ne si mi fr",zashtoto ako e taka az preuveli4avam,ako ne ne preuveli4avam,4e namerih teb i vsi4ko e minaloako ne shvana neznam...
Аз имах в предвид, че не заради мен си по-добре...я погледни колко страници и колко хора ти дадоха съвет и ти вдъхнаха доверие в самата теб.Когато си зле...ние сме насреща
и винаги можеш да разчиташ на приятелите си тук
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi