Цитирай Първоначално написано от Axxxel
Хеййй...знаеш ли аз какво правя...каквото и да ми говорят, наумил ли съм си нещо си го правя...е вярно, аз съм по-голям и съм момче (към момичетата се държат по-строго...някакъв страх имат от това, че имено момичетата страдат в повечето ситуации).Незнам на колко си, но се постарай просто да изтраеш още малко...и малко по малко доказвай на родителите си, че могат да ти имат доверие...това не става с думи...става с дела.Само дано не стане това, което стана с една моя далееечна позната...бъди със силен характер, не се отказвай от нищо.И нещо много важно...бъди разумна.Не искам да чувам (или чета) повече за самоубийства и тем подобни...знаеш ли, че това е най-лесният начин да се отървеш от проблемите?И никак не е решение...знай, че щом те има на този свят, значи си нужна на някого...не го забравяй...всички те подкрепяме...
s tezi dumi v momenta ti me razplaka... mersi,4e gi kaza imah nujda da gi pro4eta :P.na 14 sum... i sega sum si namislila da im vduhna tova "doverie",no ne sum go pravila do sega i ako buda kato sestra mi ne ms,tq im kazva vsi4ko,pravi za tqh vsi4ko,ne obi4a kuponite i diskotekite.... ,no ne me int est,4e nqma da se predam,a i naistina samoubiistvoto ne e re6enie znam go,prosto bqh ot4aqna edin den i placheiki suzrqh nja na masata... tova e, ms i za podkrepata-mn ti blagodarq za tezi dumi,nqma da spra da gi 4eta