като всяко едно моми4е и аз си имам своите проблеми...но аз ве4е не издържам...с родителите ми се карам всеки ден за наи разли4ни глупости,сестра ми се опитва да ме командва,а е по малка от мен,но наи ми е гадно,4е не мога да сре6тна истинската любов... има си хора,които ме харесват,но има и такива,които НЕ..(което е естествено)а и не ми позволяват да изллизам до късно,за сега и не ми дават да ходя на диско,само да излизам с моите `фр` когато си поискам,а аз ме4тая за дискотеки-ходила съм мн пъти,но тва лято НЕ,а миналото само 5 пъти некъде,а аз обожавам да танцувам,нямам и верни фр,което е о6те по гадно,за6тото трябва да раз4итам само и единствено на себе си...а и на6те не ми дават да имам гадже,4ак след като стана на 17 наи малко,а не ми се 4ака-6те полудея,рева понякога за какви ли не глупости..... а представете си,4е разберат...тогава става ве4е мн гадно...казали са,4е 6те ме бият през устата до крув за тва ако си хвана гадже...до сега съм имала едно несериозно гадже за 1/2 седмици маи бе6е... вси4ко е толкова гадно.... нямам хубави моменти ве4е...,а ако имам те са само за миг и после те ми отварят о6те проблеми..писна ми,м/у другото-съм си опирала нож в корема,но естествено няма6е да се самоубия..,а понякога ми се иска да не сум се раждала... живота ми е ад доста 4есто пъти...

*ПС:исках да ви споделя как се 4увствам,които иска ме разбира,които иска да не 4ете това...