Цитирай Първоначално написано от Axxxel
Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
za malko da q zagubq tazi "nadejda",no tolkova mn stradam,4e mi pisna vse az da sum tazi,koqto trqbva da pomaga na drugite,a samata tq ima nujda ot pomosht
Може да ти прозвучи тъпо но в библията има някои работи, които доста ми харесват..."Гладувайте, за да не чувствате глад в Рая...".Давай всичко от себе си за другите...може би си чувала и друго - "Всичко се връща"...Аз наистина вярвам в това.Просто вярвай и ти...и знай, че за всичко си има причина...незнам как да го обясна...просто вярвай...бъди толкова силна, че другите да ти се възхищават...не си мисли, че си силна натура...знай го.Хорски приказки, изкуствени приятели, клюкареща сестра, строги родители...нищо няма значение...ти си знай, че ще успееш.И само още едно нещо искам дати кажа...не е вярно, че нямаш приятели.Туко що спечели един...
vuob6te ne zvu4i tupo,naprotiv daje mi haresa,no az su6to vqrvah da tova,4e vsi4ko se vru6ta...godini nared go znaeh,no NE ve4e ne mislq taka,prosto zashtoto az sum vinagi v edna i su6ta gadna situaciq

"И само още едно нещо искам дати кажа...не е вярно, че нямаш приятели.Туко що спечели един...[/quote]
"-nadqvam se da e taka