Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
като всяко едно моми4е и аз си имам своите проблеми...но аз ве4е не издържам...с родителите ми се карам всеки ден за наи разли4ни глупости,сестра ми се опитва да ме командва,а е по малка от мен,но наи ми е гадно,4е не мога да сре6тна истинската любов... има си хора,които ме харесват,но има и такива,които НЕ..(което е естествено)а и не ми позволяват да изллизам до късно,за сега и не ми дават да ходя на диско,само да излизам с моите `фр` когато си поискам,а аз ме4тая за дискотеки-ходила съм мн пъти,но тва лято НЕ,а миналото само 5 пъти некъде,а аз обожавам да танцувам,нямам и верни фр,което е о6те по гадно,за6тото трябва да раз4итам само и единствено на себе си...а и на6те не ми дават да имам гадже,4ак след като стана на 17 наи малко,а не ми се 4ака-6те полудея,рева понякога за какви ли не глупости..... а представете си,4е разберат...тогава става ве4е мн гадно...казали са,4е 6те ме бият през устата до крув за тва ако си хвана гадже...до сега съм имала едно несериозно гадже за 1/2 седмици маи бе6е... вси4ко е толкова гадно.... нямам хубави моменти ве4е...,а ако имам те са само за миг и после те ми отварят о6те проблеми..писна ми,м/у другото-съм си опирала нож в корема,но естествено няма6е да се самоубия..,а понякога ми се иска да не сум се раждала... живота ми е ад доста 4есто пъти...

*ПС:исках да ви споделя как се 4увствам,които иска ме разбира,които иска да не 4ете това...
macko
tupo 4e ne te puskat nikade ama ne moje6 da vini6 za si4ko tqh
tva 4e nqma6 priateli....ne e po vina na roditeliteti a i imam 4uvstvoto 4e na tebe ti puka pove4e za gadjeto i diskotekite tokolkoto za friends i semeistvo

predlagam ti da si osmisli6 cennostnata sistema i da oseti6 4e ima i po golemi problemi ot hormonite i tva 4e si nqma6 gadje i da gleda6 na jivota ot gore
ne im se vruzvai, vikai da na si4ko-o4evidno ne moje6 da im se opre6
olesnqva6 i dvete strani
az ne gi vinq za vsi4ko,az prosto... imam "priqtelki"te gore dolu sa mi verni,no ne vednuj sa mi suzdavalil problemi i za tova ne gi s4itam za fr,no sa mi i pomagali,za tova kazvam,4e nqmam priqteli,est ne gi vinq za nishto,koq sum az,4e da go pravq...,prosto spodellih kak se 4uvstvam tova e