- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирам ги, и те уж ме разбират, но нещо не се получава
Искам нов телефон. Със стария си съм вече 6 години, което никак не е много, но майка ми ми каза, че според баща ми не могат да ми вземат скъп и хубав като на моите приятели, защото нямамало съм да го опазя. Щяла съм да му разкажа играта още преди да си изхабя пърия ваучер. Пък аз страшно много искам. В крайна сметка държах с предишния 7 години!!!! Бях една от първите в класа с телефон! Сега за рождения ми ден бащата иска да ми взима телефон и пита какъв. Като му казах какъв съм си харесала и той ми казва, че не можело. Питам защо и той - не мога да ти купя толкова скъп телефон. Знам че парите не са проблема, майка ми също го потвърди като си говорехме само двете. Защо баща ми ме мисли за дете??? И защо няма смелост да ми го каже в очите? Предпочитам да си карам със старата тухла отколкото да ми вземат нов, който не харесвам...![]()
Na kolko godini si?MOJe da si imat nqkakvi suobrajeniq,koeto spored men e normalno..ima mnogo xubavi telefoni,koito ne sa chak tolkova skupi. Az smenqm telefona mi na 5-6 meseca i v nachaloto nashte mi kupuvaxa, a sega se vzex v sobstveni ruce i veche kupix 1viq telefon sama)
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
И мойте са т'ка.Аз мн исках да ми вземат 1 мн як тел,ама работата нестана пак по същите причини както и при теб.Все пак успях и сам да се обедя,че телефона е за ала-ало.Трябва да сме благодарни и за малкото,което имаме,защото има други,които и такова нямат.
Не се ядосвай. Пробвай да поговориш с тях и да ги убедиш да ти купят каквото искаш. Погледни го и от тая гледна точка, че телефонът не е най-важното. Всеки час кажи-речи излизат нови марки и модели. Един ден ще можеш сама да си решаваш какво и за колко да си купиш. Сега просто прояви разбиране към родителите си. Не си струва да се карате и да си разваляте отношенията заради един телефон...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Благодаря, че ми обърнахте вниманиеВиждам, че има и други в моето положение и това ме кара да се чувствам малко по-добре. Благодаря ви на всички.
abe macka kvi sa tiq gluposti be!???????? golqma rabota kuv ti e telefona....kvo i az iskah nov kupiha mi sled 1 godina iskane shtoto prosto stariq padna v 3 lokvi beshe na nai golemite poroi na durja i beshe padal okolo milqrdi puti da ne govorim 4e seki den po nqkolko puti go otvarqh da si smenqma sim kartite 4e v taq ima pari v onaq ima i taka i kvo sa da ne mi da sum neshto poveche kato imam nqkuv po qk telefon za kvo ti e nqkuv s tolkova mn ekstri da moje da prai snimki i tva e drugoto za kvo ti e!? .......vashte te mislqt za dete ama qvno ima zashto...puu za edin telefon li si be...
Ако с поведението си си им доказала,че не си достатъчно отговорна,за да опазиш един телефон...Но не е там проблема.Незнам на колко години си,но вероятно не над 14,нали?Вашите се притесняват по-скоро от това,че някой като те види с такъв хубав телефон и ще поиска да го открадне,а това освен загубата на телефона,може да доведе до далеч по-сериозни неприятности(ако започнеш да се бориш с крадеца и т.н.).Щом си опазила телефона си в продъление на 7 години,това е ясно доказателство за твоята отговорност.Вероятно няма да ги убедиш да ти вземат точно какъвто искаш,затова не спори много с тях.Не е толкова важно какъв е телефонът.Важното е да работи,да е качествен и компактен.Дори да ти вземат безцветен и без полифонични мелодии,какво толкова?Нито ще изгубиш приятелите си заради марката на телефона,нито ще е краят на света...
Наистина мисля, че телефона не е най- важното. Много по - важно и ценно е да имаш кой да те потърси, да ти прати смс и да ти покаже че си мисли за тебе. Телефон можеш да си събереш пари и да си купиш, дори и 2ръка. Но смсите и обажданията няма как да си ги купиш. Затова се радвай на това, което имаш