.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: po-byrzo

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

po-byrzo

Zdr.. Hora trygvam na more na 29-ti.. i iskam po byrzo da mi doide za da moje do 29-ti veche da mi e minalo.. Znam che e imalo i dr takiva temi.. obache Ima li nachin da go nakaram da mi doide po byrzo ?

Ima nachin no ne e za preporuchvane!!!Otidi na ginekolog i toi/tq shte ti predpishe 1 lekarstvo ot koeto shte ti doide do 1-2 dena...no pak ti kazvam ne e za preporuchvane!!!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

mislq 4e ne!
    no moje i da ima na4in koito da ne mie izvesten za prejdevremenno idvane...

Мега фен
    Град
    A neshto koeto e za preporychvane?

Emi samo tozi nachin sorry
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    Освен това има едно лекарство,от което ще пропусне да ти дойде ... чак следващия месец.Една приятелка го беше пила,НО само заради морето (също като теб) иначе не е много препоръчително

YoYoYo
    Guest
    изпий две чаши с уиски или нещо от сорта и след няколко часа или на следващия ден ще ти дойде,наистина помага макар,че не е много здравословно и препоръчително!
    Успех

Голям фен
    Град
    София
    ми може да си го спреш като ти дойде с витамин С.. иначе знам че от аспирина се усилва ма не знам дали ще ти дойде по-бързо.. абе най-добре си земи тампони...

nachini vinagi ima.. stiga da ima jelanie, no ne vseki put sa mn polezni..xodi na genekolog i toi shte ti predpishe xapcheta.. mojeshe da e mn po lesno ako se beshe setila malko po rano..
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

ами аз съм 4увала 4е за да ти дойде по бързо трябва да пие6 витамин С,както и ако иска6 да ти свърши по бързо

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    еми мила... ще ти кажа един метод .. сипи си 20 гр. ракийца и една по-големичка лъжичка със сода бикарбонат ... уверявам те че действа 100%... поне при мене имаше резултат още на същия ден ..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аууу забравих да кажа... смесваш ги заедно да са...! и после пиеш мъжката после ще си на кеф цял ден \/ \/ \/ \/

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    еми мила... ще ти кажа един метод .. сипи си 20 гр. ракийца и една по-големичка лъжичка със сода бикарбонат ... уверявам те че действа 100%... поне при мене имаше резултат още на същия ден ..

Една истинска бабина рецепта да се промъкне тука...
    Баба ти на море ходила ли е?

Guest
    Tova e nai velikata tema ! ( izvinqvam se na moderatorite 4e ne pisha po temata)

6u6ii
    Guest
    Amm..Az znam za edni hap4eta koito kato gi pie6..no trqbva vseki den.. i taka nqma da ti doide dokato ne spre6 da gi pie6..?!? prodavat se v aptekata max. do 13 lv sa i moje6 da si gi vzeme6 bez hodene pri ginekolog ili lekarska belejka..!? pitai maika si tq 6te gi znae..!? ili v kraina smetka ako ne iskash hap4eta kato ti doide i hop tampon4e3e..!? xixi aide uspeXx :P

Мега фен Аватара на koalka
    Ами направо защо не използваш тампони.

ами ако ти дойде,купи си "Бял равнец"-тва е билка,продава се в аптеките и след като я пиеш гарантирам че ще ти спре.Може още същия ден даже,така че споко

Мега фен
    Град
    Mersi na vsichki.. Dneska mi doide! Moderatorite mogat da zakluchat temata..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си