.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

OTNOSNO ORGAZMA NA M...

Imam edin sigurno edin izkliu4itelno tup vupros koito po skoro e kum mom4etata,tui kato az sum f i nqma kak da znam tova!Ta vuprosa mi e sledniq ako ste bili super mnogo vuzbudeni oba4e po edna ili druga pri4ina ne ospeete da svur6ite kakvo e 4uvstvoto,bolqt li v atributite ,6toto mai edin biv6 se opita da me metne qko za tova ,i zaradi nego izlqzah kato pulen idiot pred gadjeto mi s tova tvurdenie,ama mi be6e tupo da produlja razpita i za tva pitam tuk!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Бърз отговор: Нищо не боли, само дето се чувстваме тъпо :

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Mi chystvoto e glupavo .... ne boli ne pari ne shtipe ... pr e na psihologicheska osnova predpolagam

Повече от фен
    qko zduhvame
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Re: OTNOSNO ORGAZMA NA M...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam edin sigurno edin izkliu4itelno tup vupros koito po skoro e kum mom4etata,tui kato az sum f i nqma kak da znam tova!Ta vuprosa mi e sledniq ako ste bili super mnogo vuzbudeni oba4e po edna ili druga pri4ina ne ospeete da svur6ite kakvo e 4uvstvoto,bolqt li v atributite ,6toto mai edin biv6 se opita da me metne qko za tova ,i zaradi nego izlqzah kato pulen idiot pred gadjeto mi s tova tvurdenie,ama mi be6e tupo da produlja razpita i za tva pitam tuk!
    Боли наистина. То остава и да не боли, всичко се е събрало под налягане.... никак не е приятно.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    qko zduhvame
    В десятката.

Guest
    Боли си.... даже по някога доста силно

Голям фен
    Не не не не тфа е едно от най гадните чувства .. мразя го тва бе..
    недейте прайте така момичета тфа на никое момче не го пожелавам !

Мега фен
    Болят тестисите.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Болят тестисите.
    Мене пък никога не са ме боляли... ама и определено малко пъти са ме оставяли насред нивата без да си свършим работата Явно е индивидуално

btw, Бамсе кефи, навява спомени

Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Бърз отговор: Нищо не боли, само дето се чувстваме тъпо :

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Фен
    Град
    София
    Преди доста време имах подобни проблеми.
    Леко болезнено е.
    Силно боли когато се прекали и се прежулите
    На следващия ден яко боли и от свете страни

Голям фен
    az sam momi4e..no mnogo pati sme govorili s moeto gadje...i toi mi kaza 4e bolqt testisite..a pak da ne govorim kolko se zduhva mom4eto..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Нищо не те боли не е задължително да се изпразниш за да свършиш както при жените и при мъжете ги има микро оргазмите.

За здухване неможе и да става въпрос тия хора трябва да са някви комплексари.

Guest
    mersi za otgovorite mi pusnah go tova kato tema,za6toto iskah da znam dali ne go e kazval za da se vuzpolzva vinagi!mersi vse pak

Голям фен
    Аве мен саме боляли като сам се таркал нали натискаме се и аз се възбуждам и се таркаме такива и примерно стане и каже не не тфа онова .. трябва да си ходя от апартамента тфа онова .. и напрао умираш

Повече от фен
    Yse6taneto e mnogo nepriqtno !

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не те боли, но искаш да потънеш в дън земя =)

Guest
    tez glupaci gi bolqt glavite
    ako nqkoi go e bolqlo ne6to sus sigurnost ne e pri4ineno ot tova 4e ne e svur6il
    6to predi da po4nete da prikazvate gluposti ne pro4etete nujnata literatura i da proumeete 4e tova koeto go govorite e biologi4eski nevuzmojno
    i taka kato gi vidq nqkvi zabludeni mladeji da si izsmuvat ot palcite prostotii mi ide da gi biq po glavite s knigite deto sum iz4el i vse pak ne si pozvolqvam da davam konkretni saveti i da pravq seriozni i ubeditelni izkazvaniq po temi za koito ne sum dostatu4no siguren
    a tuka nqkav imal naprejenie spermata mu bila pod nalqgane drug mnogo sa bil turkal puk gajeto mu 6tqlo da si hodi ot apartamenta i o6te red gluposti
    ama kak moje daje i da gi mislite tezi nebivalici i to ne samo po tazi tema a po vsi4ki
    napravo 4ovek 6a kaje gledai kvi kompetentni hora za vsi4ko
    izvinqvam se 4e se izkavah malko grubo ama takiva gluposti ne trqbva da se tarpqt
    i za avtorkata na temata
    nikoi ne moje da go boli ot tova 4e ne e svur6il
    a kak se 4ustvat moje6 da si odgovori6 i sama
    ako ti ne svur6i6 a si iskala kak 6te se 4ustva6 kato na obilna ve4erq bez desert
    taka i nie se 4ustvame
    peace

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе гаджето не се е оплаквало,въпреки че понякога се случват такива работи-да речем уморили сме се или мен ме боли.Ама не се е оплаквал до сега.Да не е приятно и не го правя нарочно,ама понякога се получава така!

Голям фен
    Град
    Memphis
    nishto ne boli
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Болят тестисите.
    И аз съм осведомена по тоя начин. Ташаците наболяват.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: OTNOSNO ORGAZMA NA M...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Emii ako prodaljitelno vreme sme vazbudeni i na pravim sex ni bolqt testisite i to mnoo zdravo (primer 6te ti dam : edin pat otivam na kra4ma s togava6nata mi prqtelka i ot kra4mata posle i na diskoteka i prez tova vreme si se natiskahme i kvo li ne o6te i kato se prebrahme v nas testisite me bolqha... vse pak 4/5 4asa stoqh STAND BY i sled sex-a mi OLEKNAA)

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor

i az sum 4uvala ot biv6iq mi 4e go bolqt .....v takiva slu4ai
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си