.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: sled kraq

Guest

sled kraq

iskam da znam sled kato toi svur6i vurhu men( da kajem na korem4eto) i kakvo tr da napravq sled tova? da stana i da se izbur6a ili? i taka nqma li opastnost spermata da se ste4e nadolu?
    a na koi drugi mesta e hubavo da svuri?vie kyde obi4ate?

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Няма проблем да свърши върху корема, ако искаш си го гледай, ако искаш и снимка му направи, ако искаш го бърши, само че като вземе да изсъхва може да почне да ти дърпа на кожата и така или иначе ще трябва да се миеш или пък с мокра кърпичка. Било даже полезно но не мога да потвърдя... от Орифлейм още не сме подписали договора за нови кремчета

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Re: sled kraq

Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    от Орифлейм още не сме подписали договора за нови кремчета
    ха-ха-хааа Дообре ве!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i taka nqma li opastnost spermata da se ste4e nadolu?
    a na koi drugi mesta e hubavo da svuri?
    Ами логично е, че има-все пак ще си изправена. В случай такъв според мен е добре да се поизбършеш, да. А на кои места било хубаво - ами където на теб и на него ви харесва! Стига да не е на "онова-място" де Предполагам (не съм го пробвала...още) че на гърдите ще е яко.

Ne se pritesnqvai.. kato svurshi vzimash edna kamara mokri kurpichki i pochvash da se burshesh.. s mokrite kurpichki e nai udobno ( kazvam go ot sobestven opit) inache na korema e gotino i ne samo tam.. na kracheto, na pruschetata na kracheto.. moq pr kato svurshva tam napravo umira ot kef..))
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Guest
    axaxa spermata edva probiva qicekletkata a kamoli da po4ne da pronikva i prez kogata.

Guest
    мокри кърпички дръж ги близо до леглото и няма нужда да ставаш

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Lumidee според мен приятеля ти е фетишист

По темата - мокри кърпички или обикновена хавлийка, слагаш на нощното шкафче(на една ръка разстояние) и ставането е излишно... а може и приятеля ти да ти ги подаде след като свърши, за да не ставаш ти(все пак и гадно да се разтече всичко)
    Други места за свършване - на дупето, някои по лицето искат(коя ли ще им даде... ), на гърдите... за друго не се сещам сега.
    The art of love is not to let your heart get broken !

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Lumidee според мен приятеля ти е фетишист

По темата - мокри кърпички или обикновена хавлийка, слагаш на нощното шкафче(на една ръка разстояние) и ставането е излишно... а може и приятеля ти да ти ги подаде след като свърши, за да не ставаш ти(все пак и гадно да се разтече всичко)
    Други места за свършване - на дупето, някои по лицето искат(коя ли ще им даде... ), на гърдите... за друго не се сещам сега.
    дам аз се сещам и за гръбчето ако сте на задна
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    иска ми се на лицето ... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< \/ \/ \/ \/

Голям фен
    ami moje da ti priqtelqt ti da ti dade karpa ili ne6to drugo da se izbar6e6 dokato si legnala...nie s priqtelqt mi taka pravim..bar6a se a posle vlizame i se kapem..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    иска ми се на лицето ... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< \/ \/ \/ \/
    тя ми говореше колко извратено се чувства така а аз я уцелих в устата докато говореше.... и се спуках от смях,,,,
    Gott wei

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от az_i_ko_we
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    тя ми говореше колко извратено се чувства така а аз я уцелих в устата докато говореше.... и се спуках от смях,,,,
    Браво браво .. ти си мъж .. леко не вервам ама тфа си е тфоя работа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си