Първо искам да започна с малко пред история...вчера бях на кафе с един стар приятел,говорихме си за нещата от живота и така някакси посоката на разговора доведе до факта,че той сподели,че "ледените кралици" го запленяват истински,а бавното им "разтопяване" го водело до неземни преживявания!....И така този ни разговор ме накара да се замисля,дали всъщност самото отблъскване от женската страна не кара мъжете да се "бутат" все повече и повече!Но когато бъде разтопена ледената кралица,разбираш,че всичко сложно и необяснимо в началото е съвсем просто,само е малко по-различно!
На другия бряг обаче стоят "огън момичетата",способни с чара,усмивката и магнетизма си да накарат адреналина ти да скочи!Повечето такива са естествени без маска и превземки,щури са и нежни същевременно!Способни са на топлота,забавни са...с една дума имат положителен заряд!
Оставям на вас,да направите своя избор!
P.S.Едно уточнение само под "огън момиче"нямам предвид мъжемелачките,защото за мен те са ледени кралици с огнено поведение,но то е само фасадата и прикритието на истинската пустиня в тях!