- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Те свършиха в мен!
Здр преди няколко дена правих секс с двама мой приятели и двамата свършиха в мен, мен това не ме притеснява защото взимам ОК, но все едно имаше нещо горещо в мен. Защо така се получава? Възможно ли е в спермата да има нещо което изгаря вътре!?
Няма нищо страшно. понякога и моят приятел като свършва в мен ми става топло отвътре и мисля че е нормално
Ахаххахахахха извинявай ама ти температурата на нялото незнаеш ли ,че е около 36 градуса на тестисите е малко по ниска ,но нормално 30 градуса някъде там в теб да ги усетиш.Все е имало разминаване в температурата на твойто тяло и спермата мухахахахха ужас.
Ма много дебилни постинги и юзъри.
Ех! Що не съм ти и аз приятел...Първоначално написано от малена
![]()
![]()
Брато ми ако искаш присъедини се към нас двамата.Първоначално написано от Анонимко
![]()
евала мацко.... повече такива момичета като теб
![]()
Би трябвало да е нормално ..... а ти сигорна ли си дали те не са болни нещо спин мин сифилиз незнам си какво ?!?
хаха курва
Да всеки втори е спинозен и сифилистичен. Аз съм сигурен, че ти си проста за това пък.Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
Що пък да е курва може да си се е*е и с 100тима ако иска...д**а нейна си работа с колко ще се е*е...може да е искала да го направи с двмата едновременно тва си е неин личен избор...то сигурно говориш така щото си много загоряла и никой не иска да те е*еПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Хаха ти си бъкана с мозък кат гледам ...Първоначално написано от kristini4ka
[quote="kristini4ka"]Що пък да е курва може да си се е*е и с 100тима ако иска...д**а нейна си работа с колко ще се е*е...може да е искала да го направи с двмата едновременно тва си е неин личен избор...то сигурно говориш така щото си много загоряла и никой не иска да те е*еПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
[/quot]
dai sq da trugnem da ygajdame na si4ki det iskat da ni ebat...c c c tup narod![]()
Абе както ти можеш да се е**ш с който си искаш и с колкото си искаш така и тя може да го прави а и още държа на мнението си че си упер загоряла за да гожориш такаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Е може да е загоряла пък може и да не е и ти неможеш да знаеш ..
Ама наистина тфа си е нейн избор.. на сички момчета тфа им хареса ...
просто оная може да ревнува и за тфа да е обижда![]()
![]()
Много си проста честно ти казвам ... аре peace \/ опраай сеПървоначално написано от kristini4ka
хах сигурно е така...дорбе не мога да знам дали е загоряла или не ма като я гледам кво пише явно е!!!Първоначално написано от SMoKe_BoY
Спасение брат ... секи да се спасява по единично не тряя те боли за нищо не обращаи внимание .. ... мен ми е през кура кфо ми приказват тука просто ми е интересно мнението .. на сички Теенове... от различни крайща на България ...![]()
![]()
mi kurva e, kva da e aman ot parcali kato neia
Добре ве майна що да е курва щотот е прайла тройка освен тфа вапроса не е дали тя е курва замисли се малко ..
Да наистина понякога приятелят ми като свърши в мен ми става топло отвътре, но това е много хубаво. Ама зависи какво е усещането предполагам![]()
mi mainaaaa kak 6e ne e parcal ,poema go ot dve strani PALEN PARCAL tapa kuha kurva
Момиче пред мен 6 човека се изредиха на пияно дествено момиче .. което се кефише че я чукат 6 момчета .. тфа е парцал .. цък ли си ?
абе хора вие знаете ли определението на думата "курва"?От мненията май се оказва че хал хабер си нямате от тая дума!И сега кво?Наричате всяко срещнато момиче курва и вече си мислите че сте "уцелили" определението?ХахахахахахПървоначално написано от princeskata
По темата:Както повечето преди мен казаха, е нормално да изпитваш топлинка особено при двама!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И аз съм правила секс с повече от двама и ми хареса. Нямаше после скандали нямаше нищо!!! Вярно само един от тях се изпразни в мен, но пък ми хареса вътре да свърши-хубаво е. Не мисля, че е направила нещо лошо, а за спермата е номално. Някой път се усеща друг път не!![]()
не виждам какво лошо има да правиш 3-ка аз сам го правила с 4 момчета едновременно и на всички много ни хареса така че момиченцата да не си дават тапите заядлижи мнения