.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

pomognete mi ako mojete

Zdraveite!S priqtelq mi pravihme sex za pryv pyt i vednaga sled tova imah nqkakvo po-rozovo te4enie,a moje bi sled 4as dva mi te4e syvsem normalna kryv za malko,i v sledva6titq dva ni o6te dva pyti taka.Tova normalno li e ili ne?A vtoriq pyt dali pak 6te stane taka?Molq vi,ako ima nqkoi,koito moje da mi pomogne da go napravi!Blagodarq vi predvaritelno!

Голям фен
    spoko...i az imah sa6tiq problem..parviq pat..sled tova te4e malko krav posle sprq..vtoriq pat..pak be6e sa6toto..nz dali e normalno..no sled tova ve4e sprq..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    spoko...i az imah sa6tiq problem..parviq pat..sled tova te4e malko krav posle sprq..vtoriq pat..pak be6e sa6toto..nz dali e normalno..no sled tova ve4e sprq..
    ami na men sled pyrviq pyt tri pyti za okolo 2 dni ei taka za malko mi te4e6e i spira6e,strah me e kakvo 6te stane vtoriq pyt,za6toto sled pyrviq dosta se upla6ih

Голям фен
    emi prepolagam 4e..i sled vtoriq moje bi 6te stane sa6toto..nz zavisi ot organizma..a po vereme na sexa te4e li krav..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Davai smelo napred sled tretia put shte te e strah da e vunka...... =D>
    Ergo - koito go e strah ot mechka da ne hodi v gorata!
    Toest kato te e strah si uchi urocite a ne se zanimavai s neshta za koito oshte ne ti e uzriala kratunata!
    Ae sas zdrave

Silniq
    Guest
    Абе това да не е просто случайно съвпадение

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=47170

Guest
    emi prepolagam 4e..i sled vtoriq moje bi 6te stane sa6toto..nz zavisi ot organizma..a po vereme na sexa te4e li krav..
    ne,izob6to

Guest
    abe ne mi se struva na slu4aino savpadenie...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe ne mi se struva na slu4aino savpadenie...
    kakvo syvpadenie?

Голям фен
    ne,izob6to
    spoko..ne se pritesnqvai..6te go ima nai-mnogo do 3-tiq pat...ne pove4e...a i vse pak priqtelqt ti trqbva da bade mnogo nejen i vnimatelen..i da te vazbudi mnogo hubavo..

Guest
    ne,izob6to
    spoko..ne se pritesnqvai..6te go ima nai-mnogo do 3-tiq pat...ne pove4e...a i vse pak priqtelqt ti trqbva da bade mnogo nejen i vnimatelen..i da te vazbudi mnogo hubavo..
    ami toi e,blagodarq ti za vsi4ko,koeto mi napisa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си