- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажете ми...
Kakvoto iskam i kazvam![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
da mn dobre go kaza evalaПървоначално написано от ragingbull
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Няма такова ... говорихме си за всичко!!!
Точно.Първоначално написано от ragingbull
![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
e oks, v tozi slu4ai ne govorim za gajeta, a za 4ista svalka, ako az znam kak da si posikam ti ili vaprosnata madama 6te mi pusne?!?!?!....mn se samnqvam.....Първоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
![]()
kakvo tolkova ima da se symnqvash,ako vyprosniq batko taka mi vrytne glavata,nakraq nishto chudno az da si iskam....momcheta ot vas zavisi kak shte si izigraete kartiteПървоначално написано от ragingbull
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ami togava polse obqsnqvaite na drug 4e ne spite na purvata sre6ta, i che ne se darjite kato k***i...sry ama mai si e 4isto taka......a ako batkoto ti vrutne glavata......ko znachi tfa che si leka ili po-tocno lesna...koeoto me dovejda do misulta che ne darji6 na svoeto...kakto i da e...vseki precenqva za sebe si......Първоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
![]()
![]()
awe chakai malko da se razberem veche,shtoto pochna da me nervish,znachi 1) na tebe az za nishto ne sam ti se obesnqvala!!!Първоначално написано от ragingbull
2)ne tvyrdq,che ne spq s picha oshte na pyrvta sreshta!!!
3)vypreki,che naistina ne go pravq!!!
aaaa i oshte neshto ti si toq,deto ne znae na kvo dyrji,absoliutna lipsa na sobstveno mnenie,tvoeto mnenie e kontra na chujdoto,podkrepeno s typi argumenti,koito ne struvat nishto i v golqma stepen sa bezmisleni,izkazani prosto,za da se namira neshto v posta...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
1) da ne si mi se obqsnqvala, no e taka...ne iskate da vi mislim za k***i, a sami si go pravite....Първоначално написано от ^KaSiDi^
2) moeto mnenie ne e obratnoto na 4ujdoto a obratnoto na tvoeto, za6toto ti samata si protivore4i6 i ako pro4ete6 malko kvo si napisala 6te razbere6(nadqvam se 4e si umno momi4e), a moite argumenti sa to4no tvoite pre4upeni prez prizmata na moeto razbirane
3) vinagi znam kakvo iskam i darja na svoeto(de da znam moje bi zaradi zodiqta), a tova 4e ti hem ne spi6 na parvata sre6ta hem sama kazva6 4e ako vaprosniqt batko(to mai samo batko moje da ti zavarti glavata, ne nqkoi drug?!?!) ti zavurti glavata moje sama da si poiska6 obob6tava 4e ne znae6 kakvo iska6, i ne mislq che imam lipsa ne svoe mnenie.....taka 4e pomisli si!!!!.....a 6to se otnasq kakto kazah tova e do 4ovek....koi kakvoto iska da si pravi....a tfa 4e ti ne go razbira6 i si protivore4i6 ne e na6 problem........![]()
![]()
![]()
![]()