- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажете ми...
момчета кажете нещо което винаги сте искали от момичето в секса но сте се притеснявали да и кажете
приятеля ми каквото е искал ми е казал![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
xax
mi nz az kato ne sum oravil SeX neznam ko da iskam
моят същоПървоначално написано от ninsy
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И моят също.Първоначално написано от kudravoto
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi na men ne mi dadoha da lija...basi.....tfa moje li da e losho?!?!?
Просто се е сдухало момичето.
ebati sduhnqta da praim sex i tq da kaje ne iskam da me lije6....
И такива ги има. Срам ги е да ги лижат, но не ги е срам да им го ръгат.
e da im go rugat oshte pove4e...dobre 4e ve4e ne mi e gaje....
на мен лично просто не ми доставя удоволствие лизането..Първоначално написано от `Death`Whore`
,но иначе добре го каза .
2 т. от правилника. Бан на профил
Което не значи, че е логично да откажеш на нов партньор. И мъжът не го кефело да му правят орална любов...
e prava si che ne trqbva da se otkavza na nov partnior...ama moje bi 6te6e da e po-hubavo...awe de da znam..zavisi si do 4oveka....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
am i na men si si mi kazvali,toi ako znae kak da si poiska,malko vyzmojno e da ne si go poluchi![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ko sq iskate da mi kajete che nqma momiche koeto da ne pusne..ima muje koito ne mogat da si go piskat..?!?!??!?!![]()
абе алооооо!? аз като и кажа че искам да я... с извинение "чукам в устата" и тя ми отказва?Първоначално написано от ragingbull
![]()
![]()
ami kat ne znaesh kak da i go kajeshПървоначално написано от Анонимко
spored tebe kolko momicheta shte ti se naviqt,ako si go poiskash taka ?!
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
sas sigurnost nqma koq da mu pusne ama.....sve pak s tazi logika ako vsqko momiche puska to....posle ne ni pitaite dali ste k***i...strogo zavisi ot 4oveka....ama vse pka trqbva da ima i zabranen plod na koito moje i samo da se nadqva6....
ama milichak az moje da ti pusna,ama primerno sled kato te poizmycha 2 3 meseca :P tai che vyprosa e da pokajesh,che go zaslujavash,ne mislq,che momiche,koeto moje da nakara momche 2 3 mes da tichash podir neq i da se vodish po vsichkite i kaprizi se naricha kurvaПървоначално написано от ragingbull
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Brau pi4ka, dobre go kaza =D>Първоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
bih kazal 4e tova se nari4a prostituciq...da ticha6 sled kaprizite na momi4e...mislq che vse pak kogato hodi6 s nqkoe momiche ti imash nqkakvi chuvstva kum neq...i eventualno te da dovedut do lubov...a lubovta e mejdu hora koito gledat v edna posoka, a ne mejdu hora koito se gledat edin drug..a ako az ticham sled momiche i izpunqvam karizite i kakvo zna4i tfa..4e az trqq dasum nqkoi liolo ili bokluk koito ne struva za ni6to..vse pak ako me haresva ili da kajem obicha moje i da ne me kara da se 4uvstvam parcal.....a nikoi muj predpolagam ne iska da se 4uvstva taka...a 6to se otansq do puskaneto..tfa e qsno che trqq malko da se poizmu4ime.....i si zadavam vaprosa....ami ako nie majete ne pusnem?!?!? vednaga li ti4ate pri drug?!?!?!![]()
![]()
si4ko trea si kazvate kfoto iskate .... ina4e nee kef
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Приятелят ми си казва какво иска. И аз си казвам.
Има момичета,които си имат сериозни приятели,а и дори да нямат,както и да си го поискаш може да не ти пуснат!![]()
e tfa ve4e stava...... =D>Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}