Първоначално написано от
ragingbull

Първоначално написано от
^KaSiDi^

Първоначално написано от
ragingbull

Първоначално написано от
cvety_i_bebeto

Първоначално написано от
ragingbull
ko sq iskate da mi kajete che nqma momiche koeto da ne pusne..ima muje koito ne mogat da si go piskat..?!?!??!?!

ami ob6to vzeto e taka...ako znae6 kak da si poiska6 6te si polu4i6...
e oks, v tozi slu4ai ne govorim za gajeta, a za 4ista svalka, ako az znam kak da si posikam ti ili vaprosnata madama 6te mi pusne?!?!?!....mn se samnqvam.....

kakvo tolkova ima da se symnqvash,ako vyprosniq batko taka mi vrytne glavata,nakraq nishto chudno az da si iskam....momcheta ot vas zavisi kak shte si izigraete kartite

ami togava polse obqsnqvaite na drug 4e ne spite na purvata sre6ta, i che ne se darjite kato k***i...sry ama mai si e 4isto taka......a ako batkoto ti vrutne glavata......ko znachi tfa che si leka ili po-tocno lesna...koeoto me dovejda do misulta che ne darji6 na svoeto...kakto i da e...vseki precenqva za sebe si......

awe chakai malko da se razberem veche,shtoto pochna da me nervish,znachi 1) na tebe az za nishto ne sam ti se obesnqvala!!!
2)ne tvyrdq,che ne spq s picha oshte na pyrvta sreshta!!!
3)vypreki,che naistina ne go pravq!!!
aaaa i oshte neshto ti si toq,deto ne znae na kvo dyrji,absoliutna lipsa na sobstveno mnenie,tvoeto mnenie e kontra na chujdoto,podkrepeno s typi argumenti,koito ne struvat nishto i v golqma stepen sa bezmisleni,izkazani prosto,za da se namira neshto v posta...