- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Jennifer Lopez
Какво мислите за нея?Аз лично я харесвам аДсКи МнОгО
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Хммм има яки песнички готина е
2 т. системно.
[b]Не пее зле,дори напротив,ама тая година много яко пре**а тези които организираха идването и в BG както и феновете си тук![]()
Изобщо не ми харесва, песните й са тъпи /според мен/ и има прекалено голям задник![]()
Джен е бременна и затова отложи идването в БългарияПървоначално написано от siXt_senSe
ami nz ne i slu6am muzikata mnogo i pls ne se obijdaite,vseki s interesite si...
харесвам и 2-3 песнички ама не съм и привърженичка
айде и аз ще кача няколко снимки да се радвате
![]()
![]()
![]()
2 т. системно.
Na men mi haresva.
Hi4 ne me kefi ... Musicata i e edna nikva ... na vunshen vid bi stavala , ako ne i beshe tolkova ogromen zadnika ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Много ме кефеше,но с това дето си отложи концерта много ме разочарова!!!!!И доколкото чух последно,не е бременна!!!
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
ОМГ
какви страхотни розови гащи![]()
иначе не я харесвам,но тези гащи...
кво ше ни показваш тази циганка бе пич?Първоначално написано от niki7o
нека и се кефат циганьорите,които се кефат на маймунските и песни или пък на големия и задник? \
/
Нещо много започна да ме дразни!Има някой добри песни,но като цяло е отгазирана напитка за мен!![]()
Ми сладуранка еи дупето й е яко
![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Първоначално написано от _DevilGirl_