.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    София

кво да правя?

Здр сестра ми е на 24г. хубава е, има си сериозен приятел от близо 1год., но разбрах, че е правила секс с шефа си, които и доста по-голям от нея, а и се познава с гаджето. Сигурен съм, че той ще разбере а знам че наистина се обичат и точно затова се чудя, защо го е направила? А и как да поговаря с нея и да и кажа да вземе някакви мерки и да е готова ако приятелят и разбере! Дайте малко съвети!

Guest
    pffff da ne si razbral pogre6no nz....mn kofti

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Druj si ezika zad zubite, nedei kazva na priqtelq i .Ako iskash q pitai za tova koeto znaesh , ako smqtash , che tq shte ti kaje istinata i nqma da te izluje

Поговори с нея. Може да разбереш защо го е направила. Но не казвай на прителя и.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма да е добре да кажеш на приятеля и,защото рискуваш връзката им,но можеш да поговориш с нея и да я питаш защо го е направила.Дано е само заради секса,защото ще стане много зле.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Ne kazvai na priqtelq i stoto ne se znae kak moje da reagira toku vij go prebil oniq deto sestrati e praila seks s nego

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си