- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PRI4INQVAM SAMO BOLKA!!!
SLU4VALO LI VI SE E DA SE 4UVSTVATE KATO MEN AZ PROSTO 6TE POLUDEQ NE IZDARJAM VE4E ... MISLQT ME ZA MAGENTI4NA I STRASTNA ZA MACKA NO OT KLASA A NE OT EVTINITE PAR4ETA ZA PO EDIN PAT..MOM4ETATA 4UVSTVAT NQKAKVA BLIZOST KAM MEN I SIGURNOST MOJE BI ZA6TOTO SAM OTGOVORNA ...SAMO EDNO NE RAZBIRAM OBA4E ZA6TO NEMOGA I AZ DA SAM 6TASTLIVA I DA IMAM DOBAR I SPOKOEN JIVOT A TRQBVA VSE DA IMA SKANDALI OKOLO MEN ?! VLUBVALA SAM SE TRI PATI I VSEKI PAT NQKOI OT PRIQTELITE NA MOITE LUBIMI SE VLUBVA6E V MEN I SE POLU4AVAXA LUBOVNI TRIAGALNICI VINAGI SE RAZDELQM S LUBOVITE SI ZARADI TAQ PRI4INAKAK DA PRODALJA DA OBI4AM OT KADE DA 4ERPQ SILI ZA LUBOV?!?!?!
Просто си нямала късмет.И какво като се получава триъгълник.Ти си оставаш с момчето.Какво те грее приятелят му???
Добре и аз малко не разбрах.Какво от това че някои си друг се влюбил в тебене обръщаш внимание и си продължаваш с твойта любов.А може би е друг проблема ти,не знам ти ще кажеш
![]()
щом си желано и херсвано момиче много ясно, че ще е така. но ако човека до теб държи на връзката ви и те обича нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. изчакай. времето ще покаже какво да очакваш занапред
еми щом си такова "огън момиче" нормално е всички да те харесат и да искат нещо от теб.Но след като ти си си имала приятел и неговия приятел те е харесал... тебе какво те бърка това.Негова си работа.И за да скъсате...явно не си попаднала на истинска взаимна любов.Животът е пред теб... ако искаш дай си малко почивка докато не се намери "подходящият човек"
Kogato 4ovek iska ne6to namira na4in,a kogato ne iska namira pri4ina
AKo ne drugo to pone samo4ustvie ne ti lipsva. Po dobre izberi edin i mu badi vqrna ( sama kazva6 4e ne se evtian K*rva za edin pat ) , a na drugite im tegli mainata . Ako slu4aino izbuhne vtora "Troqnska voina " ve4e moje da se pritesni6![]()
![]()
Ops onq bunak gore bqh az ---> Obitaxzabraih da se log-na
NE OBI4AM SKANDALITE NITO PAK SVADITE I TAKA NATATAK OBA4E KAK DA SAM MEJDU DVAMA NAI-DOBRI PRIQTELI..POMISLETE TE DOKOGA 6TE ME TARPQT
![]()
Добре де...къф е проблема не моа да разбера???
Ти кфо си финофна че момчетата те харесфат..просто няя да показфасш признаци че приятеля му те харесфа...или и ти почфаш да изпитфаш чуфтфа??
Ако е така ...фече...ти си си финофна..ако искаш да си запазиш любофта...няма да обрущаш фнимание на другото момче..за да няя лубофен триагълник...защото той...ако не знаеш се получаа ...когато 2 страни имат 1 обш ъгъл...който...им предлага "нещо"..и ф случая си ти...
Обясни ти отфръщаш ли на приятелите с нещо??
Ам ..моля моля !!! КАКВО ЗНАЧИ : ".POMISLETE TE DOKOGA 6TE ME TARPQT " ?????????!!!!!!!!!!!! ХА ХА ехоооооооооооо - ако държат на теб-ще се разберат и няма да те поставят в кофти ситуации,а ако случайно накрая "СПРАТ ДА ТЕ ТЪРПЯТ" -значи и 2мата са кретеновидни плужеци ииии никога не си е заслужавало да се занимаваш!!!!
Твоята история малко ми напомня за 1 моя суъченичка- мн секси,много желана,мн умна ,мн ала бала....ама на -обича само 1 момче и не може да е истински щастлива с никой др,а с момчето на сърцето си също не може.....![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
vsichki popadame v tezi situacii. pri men vinagi e bilo problem che se otnasqm mnogo hubavo kam vsichki momcheta a te namirat v tova otnoshenie neshto poveche ot dobrite namerenia.tova s vlubenia priqtel na tvoito momche e klasicheskata situacia i poneje momchencata sa mnogo chestni pomejdu si (ili pone taka kazvat) ako ne ti se kefi prosto minava s tozi nomer. tai che ako haresvash nqkoi mnogo mnogo ne obshtuvai s priqtlite mu na purvo vreme, a shtom si tolko9va gotina nqma da ti e problem da namerish nqkoi zaradi koito da ne stradash![]()
ne vseki 4ovek pri4ninqva bolka. zavisi ot sitoaciata,ako si prejivql bolka ti bi iskal i te da q prijiveqt.gledai napred,ako v jivota nqma bolka kakvo 6te ima ?
qvno ne si gi obi4ala tolkoz mnogo,6om takova ne6o bi vi razdeliloПървоначално написано от 6OKOLADOVA STRAST
i pri men stava taka,no az ne se interesuvam
LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}
NE IM OTVRA6TAM SAS SA6TITE 4UVSTVA NE...AZ AKO SAM S NQKOGO SAM EDINSTVENO S NEGO ... NIKOGA NE SAM SE RAZDVOQVALA DA OBI4AM DVAMA
SLU4VALO LI VI SE E DA SE 4UVSTVATE KATO MEN AZ PROSTO 6TE POLUDEQ NE IZDARJAM VE4E ... MISLQT ME ZA MAGENTI4NA I STRASTNA ZA MACKA NO OT KLASA A NE OT EVTINITE PAR4ETA ZA PO EDIN PAT..MOM4ETATA 4UVSTVAT NQKAKVA BLIZOST KAM MEN I SIGURNOST MOJE BI ZA6TOTO SAM OTGOVORNA ...![]()
![]()
![]()
kvo samo se hvali6 , za kva se misli6, to temata ti nqma tema , spored men nqma6 problem
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you