.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Girl-kata
    Guest

отваряне с пръст

че исках да ви питам дали може като си девствен и дали може да те отворят с пръст само???нали схванахте какво имам в предвид.дано съм обяснила правилно.айде кажете моля Ви

Guest
    ама може разбира се...

Фен
    Град
    Sofia
    mi poprincip mogat da te otvorqt s vsi4ko 6to e pravo i tvurdo i otdelno moje6 i sama da se otvori6 ima6e edna priqtelka na gadjeto mi deto se be6e otvorila s zapalka no ne e zaduljitelno moje6 da se oburne6 kum rastitelniq svqt)) .
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Abe nema li da razberete nai posle , 4e s prust nemoe se otvorish stoto e prekaleno tunak i kys tree ti nesto debelo i dulgo kato twa u gashtite ti

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    ми щото бях чувала че може само с .... нали развираш....

Guest
    хаха мн разбираш, разбира се че може с пръстако ти е дебел...или 2-3 пръста

Супер фен Аватара на maybelline
    Днес отговарях на една такава тема,но не я намирам сега...както и да е.Не може да те отворят с пръст!Пръстът минава през отвора през който изтича менструацията и не разкъсва девствената ципа.Когато човек прави секс,мъжът разкъсва девствената ципа частично.На това му казват 'отваряне',но девствената ципа се разкъсва напълно при раждане.

Фен
    Град
    Sofia
    Abe ne gi slu6ai teq kvo ti govorqt davai s krastavicata.......
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Guest
    ами щото не съм мн сигурна ама мисля че имаше кръв малко само де....поне това видях на възглавницата после след това той нали си слага ръцете насам натам....+ ми дойде на 20 ден а друг път ми идва на 24-26 ден...

Guest
    мен ме отвориха с 3 пръста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОЛЯ МЕ МНОГО!кръв потече малко!
    след тва проникването на пениса -изобщо не изпитвах болка и нямаше кръв!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТАКА ЧЕ МОЖЕ!

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    след тва проникването на пениса -изобщо не изпитвах болка и нямаше кръв!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТАКА ЧЕ МОЖЕ!
    Естествено.Мен ме отвори моя с 2 пръста,не ме боля имаше малко розовина не чак кървища,и после с пениса нямах проблеми като ми го вкара...

Guest
    ама моя не си вкара пениса...само с прътче и даже незнам дали е било 1 2 или 3 нищо незнам.....не можах да усетя ама ме боля много...първия път като го/ги/ вкара другите 2 ми беше мн готино

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    ТАКА ЧЕ МОЖЕ!
    Естествено.Мен ме отвори моя с 2 пръста,не ме боля имаше малко розовина не чак кървища,и после с пениса нямах проблеми като ми го вкара...
    E ima razlika v debelinata na 1 pryst.. i 2-3 prysta zaedno! Zamislete se malko predi da pishete..

Мега фен
    Град
    ама моя не си вкара пениса...само с прътче и даже незнам дали е било 1 2 или 3 нищо незнам.....не можах да усетя ама ме боля много...първия път като го/ги/ вкара другите 2 ми беше мн готино
    Na teb moje da te zaboli i pak da ne si otforena posle.. Shtot pri polojenie che nikoga predi ne si vkarvala nishto vytre normalno e da ima bolka..

Мега фен Аватара на koalka
    С пръст не може да се отваря.Само с пенис.Може и да те заболи,ама да не си отворена.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    с 1 пръст не може,освен ,ако не му е дебел колкото 2-3 пръста при другите мъже...
    е то доста момичета и преди да загубят девствеността си мастурбират и чрез вкарване на пръст...а при мен моят приятел много пъти ми беше вкарвал 1 пръст и въпреки това ме боля много при самия акт.

Guest
    ами аз съм си пъхала тампони такива нормални... то от тях не може да се отвориш ама нали ви казвам имаше кръв малко на възглавницата..пък другите вда пъти не ме боля беше готино
    и ся кво другия път пак ще ме боли....мммм

Guest
    ее айде давайте и други мнения...плс

Мега фен
    Град
    Iskash da kajesh.. che pyrvo ti e vkaral pryst.. bolqlo te e i e imalo kryf.. sled tfa oshe 2 pyti ti e vkarval prysti i veche ti e bilo gotino ?

Guest
    ами не чак мн яко ама ми беше хубаво такова....другите 2 пъти..баси....всичко вървеше идеално и като му казах че не съм била с други и се прецака....не искаше да му стане....

Мега фен
    Град
    Sledvashtia pyt she mu stane .. Spokoino..

S edin pryst... trydno , ama nali za tva imash 5!

Prueba el veneno, as
    __
    _U o\--o
    / ___/
    / /
    / /\\ __
    \_/ /-\\-U o\___
    | / __ ____/
    | /| / ||
    ____| |_| |___||____

Guest
    а дали има вероятност да не му е станал за това че му каза че съм девствена...или нещо в него е проблема??

Re: отваряне с пръст

Цитирай Първоначално написано от Girl-kata
    че исках да ви питам дали може като си девствен и дали може да те отворят с пръст само???нали схванахте какво имам в предвид.дано съм обяснила правилно.айде кажете моля Ви

to polvin bulgariq momi4etata se otvarqt s dezodoranti , prusti morkovi i tem podobni 6toto takava tema ima prez 3 dena...namerete si priqtel

Surrender
    To the shadows
    Haunting inside
    Bleed through you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си