- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Да предприема ли нещо или да си остана така...
Значи проблема ми е следния:
преди два-три дни се върнах от море.Бяхме с едно мами4е,което аз не познавах но хлънах по нея.Знам и Скаипа и Майла но не знам дали да и кажа какво чувстав,защото не знам дали си има приятел или не ,а и последните няколко дни тя показа симпатии към мен.Също така родители ни се познават много добре.Да предприема ли нещо или да си остана така не удолетворен ???Благодаря предварително
(знам че вапроса ми е малко неясен но и аз не мога да си го обясня )
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Разузнаи деликатно и ако всичко е наред - действай![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Свържи се с нея.Били сте няколко дни на море,все ще има какво да си кажете и ще тръгне разговора.От дума на дума ще я питаш дали си има приятел,хубаво ли си е прекарала с теб..и топросто ще си проличи накъде ще се наклонят везните.Опитай-нищо не губиш,може само да спечелиш![]()
Оо, ами какво чакаш тогава? Намери я, поговорете си и изкопчи повече информация за нея,а и в чата ще ти е по-лесно.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
pi4 kakvo 4aka6 be deistvai kakvo pak ako e sladka i si zaslujava moje da probva6 az bih probvala ako bqh na tvoe mqsto![]()
Пиши на това момиче, няма да загубиш нищо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Кажи й!![]()
Благодаря ще се пробвам ако не успея ще си стоя така .А и сору на модераторите просто не съм чел правилата скоро.
Eee, ne i kazvai vednaga 4e si pada6 po neq...ne e nujno...opoznai q o6te malko, dai i 6ans i tq da te opoznae - v procesa na opoznavaneto 6te razbere6 i dali si ima priqtel. Samo spokoino, druj se estetveno, kato si po4atite malko i kaji "awe kakvo 4atim, q vij kvo e vremeto, dai da se vidim napravo"...ostavi ne6tata da se slu4vat estestveno
yspeh![]()
ami pitai q nai nevinno kato ''blizzuk priqtel'' dali hodi s nqkoi i taka natatuk![]()
Ами предприеми нещо.Пиши и,после и се обади и защо да не се видите?
barai poleka i vij kvo 6e stane...gledai da ne q iznenada6 prekaleno i ne q pritiskai ne badi tvarde nastoqtelen i o6te ot na4akoto i kaji 4e kvoto i da stava trqa da si ostanete priqteli
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
От опит глава не боли.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
*********************BORI SE ZA NEQ********************
Естествено 4е няма да и го кажа дирекно о6те от първия пън но това с чатенето ми хареса ще се пробвам да го прекарам.Още вендъж благодаря ако имате още идеи не отказжам![]()
Първоначално написано от Анонимко
Пиши и , питай я нещо за морето и ей такива обикновенни неща и като завържете разговор уж между другото си издействай нужната информация.![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
Благодаря на всички включили в тази тема =D> =D> =D> =D> =D>
taka ili inache spored men nqma koi znae kakvo da gubish i po-nazad ne mogat da se vurnat neshtata...taka che bavno i delikatno se razkrii..![]()
Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
ave vliza6 s dryg ident v skype i pita6
asl aver ima6 li ot kade
si
kato ti kaje leftva6 i si vliza6 s tvoq ^^
Проблема е че тя няма комп ъ тях и когато влиза иска да съм онлине иначе ще се помъча да го направа с двата Узера на компа
po dobre riskuvai,a ako ostanesh sam(bez neq)pone shte znaesh,4e si se opital,otkolkoto da si bluskash glavata i da si vikash:"zashto ne se opitah we" aide i uspeh
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!