.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Dali trqbva?

Mellbaa
    Guest

Dali trqbva?

Ami v momenta sym v slednata situaciq...tfa momche e vliubeno v men ot...3 meseca nqkyde,a az v nego ot 1...izlizali sme zaedno s priqteli dosta pyti,nasame sme bili samo vednyj...sled tova toi mi kaza che prosto sega ne e momenta shtoto nqma da go ima 1 mesec i shte mu lipsvam i t.n...spodelql e s priqtelite si za men...i dnes neshtu v IRC pochnahme da si govorim za sex v edin kanal...i az nali sym mn otvorena chisto si izprosih sex-a i toi e syglasen...ama v smisyl az nekfo na maitap govoreh...ne che ne go iskam (6te mi e za 1-vi pyt)no me e strah..ne iska da se obvyrzvame zashtoto shte mu lipsvam a iska da pravim sex...edinstvenoto ot koeto se pritesnqvam e che shte me zareje sled tfa...i she e mn gadno...nz...vie kfo mislite...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!

mell
    Guest
    0h obyrkala sym mqstoto na temata

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    da ne izburzva6. obiknoveno purvo se zapo4va vruzka, a sled tova sex, a ne obratnoto. puk i 6tom 6te ti e za 1vi put izob6to ne e za preporu4vane. za6to ne iz4akate dokato toi se vurne? i 1vo vij dali ne6tata mejdu vas 6te se polu4at i taka
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    NEDEI! Ako legnesh s nego shte syjalqvash.. Zashtoto shte si e samo za sex-a .. Nima za teb ne e vajno choveka s koito spish za praf pat da te obicha.. I za nego da bydesh neshto poveche ot prosto sex.. Nima ne iskash da go pravi s teb zaradi samata teb.. a ne zashtoto mu se doebalo.. Ma toi pyk koe momche shte propusne shansa da bodne nekoq.. Prosto moq syvet e .. NE byrzai!

Супер фен
    Изчакай го да се върне,пък тогава спи с него,ако се чувстваш готова и го искаш ти,а не той!

Не го прави,особенно щом ще ти е за първи път!!!Ти просто си се пошегувала в IRC,а той явно обича секса и не си е помислил дори че може да се шегуваш.Ако си сигурна че те обича в краен случаи прави секс с него,но аз не бих го направила!!!

Guest
    I spored men nedei

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не прави нещо,което не искаш.Щом не искаш да спиш с него-недей.

Повече от фен
    Az sa6to mislq,4e ne trqbva da go pravi6-vse pak 6te ti e za purvi pat i ne si zaslujava da e s nqkoi,koito iska da e s teb samo za edna no6t

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Az sa6to mislq,4e ne trqbva da go pravi6-vse pak 6te ti e za purvi pat i ne si zaslujava da e s nqkoi,koito iska da e s teb samo za edna no6t
    Бе само аз ли мога да чета?Пичът не е с нея само защото ще го няма известно време ,а не е с нея за една нощ..смисъл ако не можете да асимилирате става въпрос за двама влюбени един в друг които обаче по стечение на обстоятелствата не са заедно , но и на двамата им се прави секс..въпросът е да му се даде ли тя?Ми много ясно щом той те обича и ти го обичаш о.О що да не?....ше се върне ако искате ще сте заедно...

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Голям фен
    Град
    Memphis
    abe to toq iska samo da te mushne si vika sigorno o men sia 1 mesec nqma me ima q naeba neshto q ne i tai nameril ta e tebe i iska tai prosto da ta 4ukne i tova e kakvo mu sa vurjesh na toq torbest smotanQK Q GO ebi vav mamata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ами ако съм разбрала правилно той си ти е казал , че не иска нищо друго освен секс.Ако теб тва те удовлетворява спи с него...

Нещата около вас са свързани само със секса!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако мислиш че е удачно да преспиш с някого за първи път по този начин ... давай , направи го , с тебе сме !!!

Но .. ти си момиче , няма ли да търсиш емоционалност след като това момче те е отворило ? А той.. къде ще е ? - Я да се сетииим ... НЯМА да го има ! Се пак ти си знаеш

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

rap
    Guest
    nedei da burzash!!!!!!shte sajeliawash!!!!!!!kogato nasitina widish 4e e wliuben w teb i kogato widish 4e moje da ste zaedno togawa go naprawete!!!!!!!ne prawi taia greshka da legnesh s 1wia koito te e fanal da te laje!!ako naistina e wliuben shte razberesh i niama da se kolebaesh dali da go naprawish!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си