Zdraveite horica,iskam da popitam vyzmojno li e da se kysat prezervativi ako sa tvyrde malki za6toto do tova zakliu4enie stignahme s priqtelq mi(prezervativite gi slagame kakto si trqbva...to ne 4e e golqmata filosofiq).i izob6to samo durex li imat razmeri...za6toto 4eta az tuka nqkakvi temi4ki...izhluzvali se prezervativi smykvali se...pri nas edvam se slagat,za6toto mn opyvat na 6irina...pyk kamoli da trygne da se izhluzva....prosto se kysat i e riskovano ............pyk sega 4ove6ko...seks ni se pravi:P
Mersi za otgovorite,predvaritelno.
Купувайте си по-голям размер от Durex(щом само те имат размери).Ако толкова е проблем.използвайте друг вид контрацептив,например противозачатъчни(нискохор онални - казвам го,за да не се нахвърлят сега другите "ама как може противозачатъчни,ще си обърка хормоните и т.н....?" )
Neznam shte e mnogo hubavo ako nqkoi nameri tabli4ka primerno za 12 santimetra kuv razmer ti trqbva za 15 kuv za 16 za 18 ste e mnogo polezno twa za vsi4ki
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
WoW s razmeri durex
i kvo vliza67 i vika6 edni s ili edni xxl razmer
Lateksovite prezervativi se pravat po edin razmer i si e pisan kolko e specqlno za durex razmeri ima razlika samo v vida oba4e razliakta e tolkova malka 4e prosto e sme6na rabota da se govori 4e imat razmeri
Амммм А аз да попитам тогава коя марка прави наи големи презервативи ...Преди имаше една легенда че Sportex не се късали ...Xaxaxaaxxaxaxaxa ..Ние с приятелката ми като " Ловци на митове" ...Еeeпппа късат се ..:Р ..и то много .. Искам да попитам тези които казват че презервативите нямат размер ...Аджаба защо виждам по разни кутийки " size L " ...... И все пак да попитам и аз ..От какво се късат презервативите ..При положение че го слагаме като хората с приятелката ми .. Благодаря предварително ...
Отговор на горния пост: TROIAN-ENZ
Ако намериш такива - казвай, ще взема 10-тина кутии.
По темата: различните "модели" Durex имат различен диаметър. Най-удобен ми е Tingle - същият като размер с Elite, само че е по-овлажнен и се слага по-лесно. Sensation например е с диамерът 52мм мисля.......и повече не съм купувал от тях.
Аз пък ще кажа една :глупост"-който иска да пробва"Слагайте два презерватива един върху друг и между тях няколко зърна боб или царевица и ще видите какво става