.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

6TO ZA RIQTELKA SI IMAXME ?!

NIE S DVE MOI ISTINSKI PRIQTELKI SI IMAXME EDNA PSEVDOPRIQTELKA TAN4ETO TQ DO DEN DNE6EN SI MISLI 4E MOJE DA IMA DOVERIE V NAS I 4E NE SME RAZKRILI LAJITE I ...ZA NA4INA PO KOITO NI PREDADE ... DA TQ SE OPITVA6E DA NI RAZDELI S NA6TE GADJETA ...S VSI4KITE SQKA6 ISKA6E VSI4KO NA6E DA BADE I NEINO NO V KRAQ NA KRAI6TATA NE USPQ ...DA I OTMASTIM LI DA I KAJEM LI V O4ITE 4E Q MRAZIM ILI PROSTO DA Q ZAREJEM DAITE SAVET PLS

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    kajete i go v o4ite
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен
    Град
    София
    само не я убивайте...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predi malko bqhte troika vlubeni lesbiiki.. veche mrazite ednata ot vas.. stranno

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ми говорете с нея, какво толкова ще й измисляте. Кажете и директно всичко в очите - истината боли, а пък и тъй или иначе тя ще загуби 2 приятелки - това малко ли е? Не е нужно да измисляте някакъв супер пъклен план, че да я накажете...Изяснете се, спрете контактите си с нея и толкова...Това е достатъчно.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Е,не и отмъщавайте - отмъщението не връща загубеното
    Според мен не трябва да бъдете груби.Кажете и че вече не искате ТЯ да ви бъде приятелка и и обяснете поради какви причини.И после я зарязвате тотално и толкова
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Знаеш ли кое е много гадно? Да разбереш, че номерата ти вече не минават и дълго време са те въртяли на шиш.Просто и кажете без да се заяждате, да си мята метлата и да се изнася...просто вече не и минават номерата и тва е

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    za men priqtelstvo mejdu jeni NQMA ( li4no moe mnenie) , Kati se e opitala da vi preebe proto q IGNOR i tolkoz
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Re: 6TO ZA RIQTELKA SI IMAXME ?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NIE S DVE MOI ISTINSKI PRIQTELKI SI IMAXME EDNA PSEVDOPRIQTELKA TAN4ETO TQ DO DEN DNE6EN SI MISLI 4E MOJE DA IMA DOVERIE V NAS I 4E NE SME RAZKRILI LAJITE I ...ZA NA4INA PO KOITO NI PREDADE ... DA TQ SE OPITVA6E DA NI RAZDELI S NA6TE GADJETA ...S VSI4KITE SQKA6 ISKA6E VSI4KO NA6E DA BADE I NEINO NO V KRAQ NA KRAI6TATA NE USPQ ...DA I OTMASTIM LI DA I KAJEM LI V O4ITE 4E Q MRAZIM ILI PROSTO DA Q ZAREJEM DAITE SAVET PLS
    zarejete q-tq prosto zavijda :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от ЛуТ~ГъС
    Е,не и отмъщавайте - отмъщението не връща загубеното
    Според мен не трябва да бъдете груби.Кажете и че вече не искате ТЯ да ви бъде приятелка и и обяснете поради какви причини.И после я зарязвате тотално и толкова
    И аз мисля така... но бих добавил и нещо от мен... това е една фраза която много харесвам... FUCK YOU
    Kogato 4ovek iska ne6to namira na4in,a kogato ne iska namira pri4ina

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Predi malko bqhte troika vlubeni lesbiiki.. veche mrazite ednata ot vas.. stranno

=D>

Фен
    Град
    Sofia
    Зарежете я просто не си говорете с нея!
    sam ne moga :P

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    пуста женска злоба....вие да не би да сте по добри като искате да си 'отмъщавате' като по сапунените сериали...
    а и какво толкова се плашите за гаджетата или може би се срахувате от 'приятелската заплаха'
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Град
    Из Варна
    И аз имах една такава приятелка.Не говорих с нея,сега едва я понасям.Много се мазнеше и лъжеше само и само да привлече внимание

Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    така е
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

[quote="Анонимко"]NIE S DVE MOI ISTINSKI PRIQTELKI SI IMAXME EDNA PSEVDOPRIQTELKA TAN4ETO TQ DO DEN DNE6EN SI MISLI 4E MOJE DA IMA DOVERIE V NAS I 4E NE SME RAZKRILI LAJITE I ...ZA NA4INA PO KOITO NI PREDADE ... DA TQ SE OPITVA6E DA NI RAZDELI S NA6TE GADJETA ...S VSI4KITE SQKA6 ISKA6E VSI4KO NA6E DA BADE I NEINO NO V KRAQ NA KRAI6TATA NE USPQ ...DA I OTMASTIM LI DA I KAJEM LI V O4ITE 4E Q MRAZIM ILI PROSTO DA Q ZAREJEM DAITE SAVET PLS

zarejete q

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    za men priqtelstvo mejdu jeni NQMA ( li4no moe mnenie) , Kati se e opitala da vi preebe proto q IGNOR i tolkoz
    Напълно съм съгласна,че истинско приятелство между момичета(жени) няма,лично съм се убедила,преди имах толкова "приятелки",а сега имам две,с който се виждам веднъж в месеца и не съм сигурна,че и те са ми приятелки,за това и най-добрия ми е приятел е момче...Просто и обяснете и я зарежете

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Напълно съм съгласна,че истинско приятелство между момичета(жени) няма,лично съм се убедила,преди имах толкова "приятелки",а сега имам две,с който се виждам веднъж в месеца и не съм сигурна,че и те са ми приятелки,за това и най-добрия ми е приятел е момче...Просто и обяснете и я зарежете
    Подкрепям ви =D>

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

hva6tate q i tri4kite nqkoq tumna uli4ka dokato se natiska s gadjeto na nqkoq(za6toto tq 100% go pravi) i q prebivate
    posle q vodite do nqkoi rov(predwaritelno izkopan ot vas) i q skalpirate, vadite i o4ite s luji4ki za sladolet delta i i rejete nosa
    nakraq q mqtate v rova i q karate da kopae do zemnoto qdro ,4e da se izpurji
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си