- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vlagali6te + matka ???
Zdraveite!
Imam vupros, na koito se nadqvam da mi otgovorite!![]()
Pri polov akt penisut samo vuv vlagalishteto li vliza ili pronikva i v matkata?![]()
![]()
Uff.. gluposti .. Kak she pronikne v matkata be.. Samo vyv vlagalishteto mnogo qsno!
А ако усетиш гъдел в гърлото, да знаеш, че и до там е стигнал
xa..mi vuzmojno e, zashtoto vlagalishteto e 8/9 sm, a penisa e 20 naprimer... moje i da vliza v matkataПървоначално написано от Nadelina
![]()
moje bi vliza nz ako e 16 , 20 santimetra
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
И до сливиците може!
ОмГ!!! И темата,и всички мнения до сега - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Първоначално написано от Nadelina
Q stiga be.. Koito ne mu razbira glavata da si mylchi.. Jenata kato e bremenna i kato pravqt sex penisa stiga do deteto a? I daje ne malko.. Dosta daje shte go narani po vashata logika.. Penisa ne stiga do matkata po vreme na sex!
Стига до панкреаса пениса!
stiga do matkata!!!!!!!!!!!!![]()
Влагалището е разтегливо понятие. Пенисът няма как да влезе в матката.
тц не стига до там
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
vliza mi ebasi kak...
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
V toq forum 4ovek moje da se pobolee ot smqh! Ne sum pro4ela edno normalno mneniet po temata! Ebasi ve!![]()
![]()
![]()
Da obqsnq za neprosvetenite ->>> Vlagali6teto v nevuzbudeno sustoqnie e 8-9 sm, kogato jenata se vuzbudi se raz6irqva!!! Ima 6iika na matkata koqto svurzva vlagali6teto s matkata - 6iikata e izklu4itelno tunka i kolkoto i maluk i tunuk penis da imate hxahxah - nqma na4in na vleze v matkata!!! ABSURD!
аххахаххахахха човек може да си умре от СМЕХ тука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CRaZy_IKT
ся за кво ги слагаш тея мнение само за да имаш по голям брой ли ами хората питат.нали за това е форум.всеки изказва мнение.и моля отнасяйте се с уважение!!![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
оу извинявай,че обидих СЪАКЪЛНИЦИТЕ тиПървоначално написано от krisi_sl
![]()
първо пише се сЪакълниците и второ както виждаш всеки си дава различно мнение....+ сега уча акушерство и гинекология и + ходя на сипове по сексуално и репродуктивно задраве за това че....Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
mi da samo vuv vlagali6teto pronikva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Хубаво де извинява,м се за грешката...Доколкото курсовете или заниманията на които ходиш чудесно аз нищо не съм казала.Да не говорим че сега ще договарям с още един човек и министерството на образованието за нови филми по училищата относно сексуалната култура и наркотиците,за да няма такива въпроси и всеки да е наясно.Смея се защото не искам да плача.Разбираш ли колко е смешно да си тръгнал да правиш секс и да не знаеш кое какво е ако за теб е нормално съжелявам за мен е ПАГУБНОПървоначално написано от krisi_sl
Горките ние, ако стигаше и до матката...