- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора, не вярвах, че до тук ще стигна...откачам
мислех, че като си влюбен и си заблуден.... аз се мислех за разумна и на всички давах съвети... сега обаче изгубих разума си изведнъж и....помощ - Влюбена съм![]()
никога до сега не е имало такава "тръпка"...това не е обич, а просто едно малко откачане може би... от 1 седмица вече не мога да спя, изнервена съм, не мога да седя на едно място, все подскачам от лудост и се смея сама.... а като го видя или като говоря с него.... очите ми светкат(така са забележили приятелките ми), краката ми треперят, като му хвана ръката не мога да се усетяя кога да я пусна... абе вече добихте представа за какво става въпрос... та проблема ми е такъФ, че и той ми показва че има интерес към мен, даже той ми показва повече от колкото аз... аз съм само с намеци....минава през нас да ме вижда.... искам гоооооо... може би и той... но когато тръгне да прави нещо аз все овъртам и все не става.... сега обае ще замина две седмици в чужбина... и си мисля че като се върна няма да му пука за мене.... ще му е минало всичко и.... пак ще съм разочарована..... какво да направя.... утре заминавам.... помощ
![]()
Be yourself no matter what the others say!