- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли гадже?
ееее какво мислите!?malko typ vypros ama,ako imate lipsva li vi svobodata!?ako nqmate iskate li da imate i za6to?!
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Haha pyrvia glasuval sym.. 100% za Da..![]()
![]()
Inache priatno e kogato imash do sebe si chovek koito te razbira.. obicha te.. pravi za tebe neshta koito ne vseki bi napravil.. gotino e mnogo qsno..
![]()
...какво е това "радвате ли се че си имате гадже" въпроса ми се струва малко неестествен...
до скоро се радвах че нямам
Be yourself no matter what the others say!
Аз па немам гадже![]()
Ъъ въпросът не е ли малко....ТЪП? До скоро се радваХ че имаХ, сега се радвам че нямам хахХАХХ...ех свобода...свободаааа![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Дам и аз така, ама сега ми писна тази свобода! Но какви са тези въпросиПървоначално написано от piece0Fchocolate
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ne shtoto nqmam,no iksam da imam![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
koi normalen chovek nqma znachenie ot pola ne se radva kato znae che nqkoi nqkoi go obicha ( ot protivo polojniq pol)
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
СЕГА НЯМАМ ГАДЖЕ И МИ Е ДОБРЕ
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Bih se radvala da imam.Ama ne mi lipsva,che nqmam.Mai taka sam si nai dobre.Obache ot druga strana iskam.![]()
![]()
радвам се, че съм с човека когото обичам. разбира се, мъничко ми липсва свободата... в крайна сметка не можеш да се заклещиш с един и същи човек непрекъснато, но щом любовта я има всичко друго остава на заден план![]()
![]()
Радвам се , че имам..
Щото нямам.
ebasi tupiq vupros. kogato si s daden 4ovek se predpolaga, 4e ti e priqtno da si s negovs bi otgovoril s da
![]()
moq nevinnost i greh.....
И да, и не...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ми да,радвам се!Не ми липсва свобода,защото човека с който съм ми предоставя достатъчно свободно пространство...Пък и щом съм с него,значи не е насила и ми е приятно.Ако не беше така,нямаше да сме заедно![]()
Kogato imam gadje v na4aloto mi e qko radvam se no sled tova idvat karanicite i togava malko ili mnogo mi pisva.
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
V momenta nqmam gadje,no taka mi e po-dobre za sega...:)
По-скоро се радвам, че я обичам ... нормално е да съм щастлив като ходя с някой, който обичам![]()
обичам дениту ми{}
Az su6to mn se radvam,4e po vsqko vreme moga da raz4itm na polovinkata si za vsi4ko i 4e 6te me podkrepi izcqlo,priqtno mi e kogato nejno me pregru6ta i mi kazva obi4am te,obojavam celuvkite s nego i vremeto prekarano samo ot nas dvamata togava sqka6 vremeto za men spira!A 6to se otnasq do svobodata az li4no imam predostavena dosta pove4e ot neobhodimoto(spored men)svoboda i ponqkoga mi lipsva tova 4esto "tormozene za nqkoi"po telefona!Ob6to vzeto s dve dumi DA obi4am i se radvam,4e imam 4ovek,koito si e samo za men taka da se kaje,4ovek,koito ne go delq s nikogo!!!![]()
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!