- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли гадже?
Така като е зададен въпроса.... не ми се вижда много..как да кажа ,...важен...хах...та по темата : ами ..да .....по-точно се радвам че съм с момчето което е най-най- за мен
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
mnogo pravilno da znae6 i az mnogo te podrepqm.Първоначално написано от rPo3HoTo
Otgovorut e qsen kogato imash se radva6 4e imash,kogato nqmash si na vurha na 6tastieto,4e nqmash...pone za men e taka!!!![]()
![]()
![]()
da super mnogo se radvam
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
и аз си нямам гадже,но НЕ ми е добре,а ми е зле!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Радвам се когато имам.Сега нямам и искам да имам![]()
dali sam 6tastliva ot tova 4e imam gadje?!...
est 4e da
tova sa nai 6tastlivite 2 meseca koito sam imala prez jivota si
kolkoto do svobodata ne mi trqbva 6tom sam s nego
Естествено че да! \/
Аз мн0г0 си г0 0бичам
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
iemiii v4era skusah s gajeto si s koeto bqh 7 meseca i go napravih to4no zaradi tova 4e se 4ystvah mn podtisnata i znam 4e ne e hubavo da govorq taka no sega se 4ystvam strahoto za deto sega sam svobodna ii zatova glasuvah s NE![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Хах, радвам се разбира се!В противен случай нямаше да съм с него,нали така??Радвам се, но не казвам"Супер.Радвам се че имам гадже!",а"Радвам се, че точно ТОЙ ми е гадже!"Макар и да има и такива, които ходят с някого само и само, за да казват, че имат гадже.Но аз не съм от тях.
em ako ne se radvam 6te imam li? mnoo tap vapros
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Аз много се радвам, но сега е в германия и много ми липсва ...![]()
И аз искаш ли ти да си ми гадже ако не си м?Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ми аз тъй като гледам 25% не се радват че имат гаджета. тъй че "vs bi otgovoril s da" не е верноПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
Razbira se,stra6no mnogo se radvam,4e imam 4ovek do men,na koito moga da raz4itam za absoliutno vsi4ko.Hubavo e da znae6,4e nqkoi te obi4a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Хех,ами да,нормално,че се радвам.И е така,защото е първият човек,който не ме ограничава :P
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
естествено че са радвам....той е всичко за мен но държа и страшно много на приятелите си и кагото нямам човек до себеси разчитам на тях...![]()
Да,кеф ми е. Още повече,че е сладуранка и че ми дава почти всичко в леглотоНе че се хваля де
![]()
Безсмислена анкета... хубаво тема, ама анкета "Радвате ли се, че имате гадже?" е повече от глупава. Естествено, за да имат гадже значи това ги прави щастливи, иначе нямаше да имат бе. Имате много свободно време![]()
sega imam gadje, no ot izvestno vreme ne se 4uvstvam osobeno dobre s neq![]()
Много ясно че се радвам, когато нямаш гадже те е яд пък че нямаш и искаш да си хванеш...пфф..радвам се да![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
От една страна е страхотно да имаш гадже- има кой да те гушка, да те целува, абе, да те радва по онзи "специален" начин
Но все някога (поне докато се водим тийнове) започват разочарованията
Затова от друга страна е по-яко да си без гадже и лееееееекинко да си флиртуваш с всеки, който си те кефи- без нищо сериозно, без обвързване
Естествено ако се намеси думичката "любов" нещата се променят
Аз сега съм без гадже и не се оплаквам (но ако се появи някой принц на бял кон не смятам да го отпратя
![]()
)
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()