.

Виж резултатите на анкетата: радвате ли се че имате гадже

Гласували
162. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

103 63,58%
  • не

59 36,42%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Така като е зададен въпроса.... не ми се вижда много..как да кажа ,...важен...хах...та по темата : ами ..да ... ..по-точно се радвам че съм с момчето което е най-най- за мен
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от rPo3HoTo
    Ъъ въпросът не е ли малко....ТЪП? До скоро се радваХ че имаХ, сега се радвам че нямам хахХАХХ...ех свобода...свободаааа
    mnogo pravilno da znae6 i az mnogo te podrepqm.
    Otgovorut e qsen kogato imash se radva6 4e imash,kogato nqmash si na vurha na 6tastieto,4e nqmash...pone za men e taka!!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

da super mnogo se radvam

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    и аз си нямам гадже,но НЕ ми е добре,а ми е зле!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Радвам се когато имам.Сега нямам и искам да имам

Фен
    Град
    sofia
    dali sam 6tastliva ot tova 4e imam gadje?!...
    est 4e da
    tova sa nai 6tastlivite 2 meseca koito sam imala prez jivota si
    kolkoto do svobodata ne mi trqbva 6tom sam s nego

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Естествено че да! \/ Аз мн0г0 си г0 0бичам
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

iemiii v4era skusah s gajeto si s koeto bqh 7 meseca i go napravih to4no zaradi tova 4e se 4ystvah mn podtisnata i znam 4e ne e hubavo da govorq taka no sega se 4ystvam strahoto za deto sega sam svobodna ii zatova glasuvah s NE
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    DAmmm daje sm na 7moto nebe )

Хах, радвам се разбира се!В противен случай нямаше да съм с него,нали така??Радвам се, но не казвам"Супер.Радвам се че имам гадже!",а"Радвам се, че точно ТОЙ ми е гадже!"Макар и да има и такива, които ходят с някого само и само, за да казват, че имат гадже.Но аз не съм от тях.

Повече от фен
    em ako ne se radvam 6te imam li? mnoo tap vapros
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Аз много се радвам, но сега е в германия и много ми липсва ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Аз па немам гадже
    И аз искаш ли ти да си ми гадже ако не си м?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    ebasi tupiq vupros. kogato si s daden 4ovek se predpolaga, 4e ti e priqtno da si s nego vs bi otgovoril s da
    Ми аз тъй като гледам 25% не се радват че имат гаджета. тъй че "vs bi otgovoril s da" не е верно

Razbira se,stra6no mnogo se radvam,4e imam 4ovek do men,na koito moga da raz4itam za absoliutno vsi4ko.Hubavo e da znae6,4e nqkoi te obi4a
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хех,ами да,нормално,че се радвам.И е така,защото е първият човек,който не ме ограничава :P
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Някъде в облаците...
    естествено че са радвам....той е всичко за мен но държа и страшно много на приятелите си и кагото нямам човек до себеси разчитам на тях...

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Радвам се, защото го обичам. Но понякога си имам своите моменти, в които ми липсва свободата. После ми минава и пак си се радвам на моето момче хахаха
    0БиЧайТе СЕ!!!

ATAKABG
    Guest
    Да,кеф ми е. Още повече,че е сладуранка и че ми дава почти всичко в леглото Не че се хваля де

Безсмислена анкета... хубаво тема, ама анкета "Радвате ли се, че имате гадже?" е повече от глупава. Естествено, за да имат гадже значи това ги прави щастливи, иначе нямаше да имат бе. Имате много свободно време

sega imam gadje, no ot izvestno vreme ne se 4uvstvam osobeno dobre s neq

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ами нямам такова...

Повече от фен
    mislq 4e temata se prevyrna v 'imate li gadje' a ne 'radvate li se 4e imate'.....to zatova sa i otricatelnite otgovori v anketata

Фен
    Град
    Софеа
    Много ясно че се радвам, когато нямаш гадже те е яд пък че нямаш и искаш да си хванеш...пфф..радвам се да
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Повече от фен
    От една страна е страхотно да имаш гадже- има кой да те гушка, да те целува, абе, да те радва по онзи "специален" начин Но все някога (поне докато се водим тийнове) започват разочарованията Затова от друга страна е по-яко да си без гадже и лееееееекинко да си флиртуваш с всеки, който си те кефи- без нищо сериозно, без обвързване Естествено ако се намеси думичката "любов" нещата се променят Аз сега съм без гадже и не се оплаквам (но ако се появи някой принц на бял кон не смятам да го отпратя )
    Хакерка с пистолет !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си