- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли гадже?
da imash gadje e strahotno....no zavisi veche kakvi sa vi otnosheniqta...ako naistina sa dobri i ste shtaslivi zaedno togava tvurdo da!
Еми ако някой каже НЕ какъв е смисала да ходи с някой при положение , че не се радва да е с него..!?
еми аз не отг. на анкетатаПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
да,естесвено,че се радваХ....но сега вече си нямам,и определено не ми е никак добре....![]()
f@nt@zi@
ami i az niamam no bih iskala koi normalen neiska !!! ami az iskam za6toto mi lipsvat nejnite laski milyvki pregratki i celyvki 4ovek koito vinagi da e do teb i da te podkrepia v trydnite momenti
разбира се че се радвамхубаво е когато знаеш че има човек който те обича истински ,винаги е до теб и те подкрепя.А колкото до свободата ...имам достатъчно а и той ми дава всичко от което се нуждая
![]()
nqmam si ...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
аз нямам гадже но бих искала защото е хубаво да знаеш че на някого му пука за теб и че те оценява.така се чувстваш някак си .... по-значим,по-специален....![]()
Нямам си.. ама проблема е че и скоро няма да имам (грозен съм)![]()
neam
ma iskam skoro si fana
se 6e potrygnat ne6tata s nqkoa sofianka pyk sym ot varna
na puk![]()
![]()
Ми аз гласувах погрешка...мн съжалявамСега в момента нямам и ми е гадно.Много съм свободолюбива по принцип и понякога ми се е случвало да се задушавам от него,но сега,когато съм сама мн ми липсва и си го искам обратно
За съжаление обаче аз му казах "Край!" и връщане назад няма
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Da radvam se 4e imam....![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
мн ясно, че ДА![]()
няма любов
Имам.
Повечето пъти се радвам.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Имам..макар че не е нещо сериозно..смисъл няма да стигаме до брак![]()
абе мацка къде ги вадиш тия теми от отвъдното бе...Първоначално написано от `sladko_kotence
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
и аз така мисля естествено че се радвам !Първоначално написано от Obitax
![]()
`sladko_kotence, ти си много зле бе..тази тема са от 873097099 хиляди години,а и не само тази-всичките,в които си писала са от хиляда години..спри се малко![]()
баси простите деца
![]()
![]()
f@nt@zi@
ami imam si gadje i nqma po hubavo 4uvstvo ot tova da znae6 4e nqkoi te obi4a![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
imah do predi 2 chasa![]()
Не.Нямам и това не ме притеснява ,даже в момента не ми е до жени и не ми се занимава с тях.