- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли гадже?
Радвам се ,макар че е много повече от радост.А и свободата не ми липсва.Всъщност гаджето е моята свобода![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
нямам от месец и мисля че засега ми е по-добре така !
Ми аз се радвам, че си имамИ не съжалявам, че съм точно с този човек
![]()
еми....нема....![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
mmmmm i az se radvam 4e nqmam gadje,pone za sega ne mi trqbva.
Ами готино е да имаш гадже. А и пък ако е рабрана не би трябвало да ти липсва свободата.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
imam ot g\d 2 meseca bez ne6to
Дам имам си![]()
![]()
![]()
![]()
В момента нямам
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
не че се радвам просто ми е се тая ! тоест не ми пука !Първоначално написано от TraPPed
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мне сам съм си![]()
Гадже, гадже .. ми нямам гадже. Проблемът не е, че не мога да имам, а не искам да имам засега. Няма закъде да бързам.
Свободните флиртове и закачки също не са лоши. Пък като си харесам някого повече, може и за по-сериозно обвързване да си помисля. Но сега не .. поклон пред еднодневните преживявания .![]()
Скъсахме преди около 2 седмици. Сега водим форма на "friends with benefits" (приятели с привилегии)![]()
![]()
Който гледа One Tree Hill, знае![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Скъсахме преди около 2 седмици. Сега водим форма на "friends with benefits" (приятели с привилегии)![]()
![]()
Който гледа One Tree Hill, знае![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Moga da kaja samo 4e temata strashno tupa! Mnogo qsno 4e ako imam gadje she se radvam 4e go imam 4e me obi4a i t.n.!
In dreams there are no rules...
Ми за момента нямам, но се надявам в най-скоро време да си намеря![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да имам , но нямам никакви чувства към него![]()
АА само защото е модерно така ли!?Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Ебати позиорската лиготия модерно е да имаш гадже и грабваш човек когото нараняваш след това!Защо!?
Модерно е в днешно време да имаш комп също модерно дрешки но... това с гаджето не го разбирам,виждам го и при някои приятели!
Стават гаджета с някои/някоя само заради това,че сега е модерно!![]()
Light The Universe
Нямам и не търся!Достатъчно проблеми си имам и без гадже!![]()
За сега нямам но съм влюбена в едно момче и той в мен и скоро може да ми предложи.![]()
emi kvo da se prai nqmam si gadje predi 6meseca skysahme s biv6iq si i sled razdqlata ni se zapoznahme s edno strahotno mom4e i sq dvamcata spr mn si se har ama adski mn no ima edin ogrooooooomen problem i tva...RAZSTOQNIETO.... ;( toi e ot drug grad i taka spr se izmy4vame ;( aaaaadski rqdko se vijdame no vypreki tva si kontaktuvame redovno poddyrjame vryzka i spr si se har![]()
Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.
ми нямам си в момента но какво да се прави живота продължава ......
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!