zdr na vsi4ki. zna4i imam sledniq problem. doskoro vsi4ko s priqtelkata mi be6e nared, pravehme si normalen sex, no naskoro otide na more sama i ottogava mn se promeni. izvednaj zapo4naha da i haresvat razni stranni i dosta izvrateni ne6ta. no nai-nepriqtno be6e sno6ti. napravo nz kakvo da mislq. zavarza me za legloto, zapu6i mi ustata s edni neini bikini i zapo4na da mi pravi svirka i to4no predi da svar6a sprq. taka nqkolko pati kato reduva6e svirki i 4ikii me dokarva6e na kosam do orgazam no to4no predi da se izpraznq spira6e i zdravo mi go stiska6e za da ne se izpraznq. na 2 pati napalno sprq za nqkolko minuti, iz4akva6e da mi spadne i pak zapo4va6e da me vazbujda. otna4alo be6e strahotno, no sled tova zapo4na malko da me boli. tova prodalji okolo 80 minuti, no nai-kofti be6e nakraq, ne mi pozvoli da se izpraznq, a prosto iz4aka da mi spadne predi da me razvarje. opitah da pogovorq s neq no tq izbqgva6e temata i nevinno me pita6e: nima ne ti haresa? nz kakvo e stanalo s neq. dali polzva nekakvi narkotici ili pak e sre6nala nqkoi na moreto. ta nqkoi da e imal nqkakvo podobno prejivqvane?