- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КРЕМ БОЧКО???
КОГАТО ПИТАХ С КАКВО СИ ПОЧИСТВАТЕ ЛИЦЕТО И КАК ДА ПРЕМАХНА АКНЕТО МНОГО ОТ ВАС МИ СПОМЕНАХА ТОЗИ КРЕМ БОЧКО МАЙ СЕ КАЗВАШЕ!МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ДЕИСТЖА КОЛКО СТРУВА ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ГО ВЗЕМА И ПОМАГА ЛИ!!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
mi struva ne pove4eot 2 lv... vav vsqka apteka go ima ili v niakoi kozmeti4en magazin... mislia 4e izglajda kojata..
Mislq 4e osven akne i pupki premahvaПървоначално написано от Taina{}
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
hahahahah dnes go gledah tozi krem v Billa![]()
verno li izglajda kojata? ina4e e evtin
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Verno kajete kvo prai toq krem interesno mi e da razbera, a i mn evtin mi se struva
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
този крем е някъде 1,50 лв не съм сигурна, омекотява и заздравява кожата много е хубав![]()
"Целувка за лека нощ"
ami podoben e na kram na zdrave, no az pone ne sum zabelqzala koi znae kakyv efekt, moje bi za6toto go izpolzvam stra6no rqdko
moq nevinnost i greh.....
ami to tova e krem za bebeta,ako ima se podsi4a ne6to i gi maje6 ili s BO4KO ili s MEDIKO IDEAL.i dvata imat edno i sa6to deistvie.evtini sa si,no verno deistvat.ama sa dosta mazni i zatova mai e uda4no samo ve4er da se polzva...
Dam.. prilicha na Zdrave ama e po mek.. I go pozlvat da majat dupetata na bebencataПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
Струва около 1.60...продава се в аптеките. Абе не знам кво да кажа за него освен че е супер хаха
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Верно, че адски много омазнява. НО иначе е вълшебен!!!
Просто на лицето трябва да се слага само вечер, защото стои бяло и мазно. Обаче на сутринта е ебаси свежото....
Saatana vittu perkele hate crew!
ne e lo6,izpolzvah go ot 1 priqteka i pravi liceto meki4ko![]()
na men ne mi pomaga mnogo...pyk i toi naistina e dupetata na bebetata![]()
Ama tozi krem ne e li za bebeta?? Kak moje da pomogne na edno teen4e?Hm..![]()
![]()
Бива, но е толкова мазен, но няма на къде. И сладурнаке, взеизвестно е, че подсечените дупета на бебета са изключително нежни, така че щом помага там, ще помага и при нас. Поне аз така си го обеснявам. Аз от две-три когини се отървах от пъпките, но иначе ако ми излезе някоя (човешко е) си го мажа с него, освен със мойте си там кремчета. \/
само при мен ли е така?като се намжа с този крем ми седи сякаш съм си сложила няква бяла маска.При вас какво е положениетоБспоред мен помога,защото е антибактериален,но при другигте които са го ползвали,защото аз вчера си го купих
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Не е само при теб.
Брех много добри отзиви. Ще взема да се обадя на леля да й кажа, да продължават да го произвеждат![]()
кремчето си е супер мама ме мажеше с него като малка+ т'фа бебешките продукти са мн по-добри - кожата става по-мека и т.н.
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}