- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадни момичета
---
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
hahaha mi dokato si misli6 4e si "мухльо" 6te e taka. kogato si ot4aqn si i pesimisti4no nastroen, nikoi ne iska takuv 4ovek do sebe si,tova e!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Първоначално написано от Dharma
Мн точно казано! =D>
Ей пич аз ще бодна нищо, че си мухльо.
podkrepqm,ne sme gadni nie momichetata,a prosto vie ste malko po "capnati"...nqma momiche,koeto da ne dava,ima momche,koeto ne znae kak da si poiska ! \Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Може да съм мухльо, но не съм ГЕЙ.Първоначално написано от Минчев
То така се почва. Ще ти писне да не ти пускат и ще дадеш дупарата.Първоначално написано от protoss
![]()
Ми срам ме е да ви заговоря незнам що. Ще почнете да се подигравате, абе гаднички сте си, ама нищо аз си ви обичкам все пакПървоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
Защото както вие гледате външността,така и ние![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами то е напълно различно при двата пола, ние може да сме дебели и космати, но това не би трябвало да ви пречи.Първоначално написано от Eleonora
Много добре казано.Първоначално написано от KpuCuTo0o
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На мен не ми пречи звънни ми: 088 69 69 69 0Първоначално написано от protoss
Абе ти не разбра ли че ако трябва до старини ще си лъскам, но ГЕЙ няма да стана.Първоначално написано от Минчев
^KaSiDi^ там написа че не знаем как да си поискаме? Би ли ми обяснила как?![]()
protoss и Урсула така казваше.![]()
![]()
Първоначално написано от protoss
vij sq pile
nz kvo razbira6 pod muhul ama za men tva si e sduhlio
kolkoto i da si zle se moje6 da se napravi6 ako ne pi4 to pone po oks izglejda6t-->kakto se priema6 ti taka 6te te priemat i dr!!!(glei kva mudrost izvadih)
ako oba4e poglednem ot dr strana-vseki si znae cenata
prestai si-->adskata blondinka 90-60-90 da trugne ne s perfektniq pi4 v daskaloto a s nqkoi koito samo 6e i opqva kolko e grozen i tn i tn
a sq vij situaciqta tui-->ti(mom4e...ni6to osobeno) da trugne6 s momi4e s o4ila, pupki ,mazna kosa i vonq6to na pot koeto ne moje da obeli i duma pred mom4e... est 4e 6e predpo4ita6 blondito 90-60-90...sq dr e vuprosa za neq...ob6to vzeto taka izglejda i slu4aq pri qkite macki
Priemi go--->-->->НИЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНО ПОВЪРХНОСТНО ОБ6ТЕСТЖО, КОЛКО И СИ4КИ ДА ГО ОТРИ4АТ
taka 4e pomisli si i za smotlite, predi da mrunka6
PS:nz kakuv si taka 4e ni6to ne e otpraveno li4no a si4ko sa ob6ti razsujdeniq
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
протос кат си мухлио потърси си некоя мухла бе...
abe vij sega-ne znam na kolko godini si,ama ne6to si se stresnal qko;qvno vse za tova misli6-q po-spokoino! nqma kvo nie da te u4im kak da se durji6,to si idva otvutre. vinagi 6te ima kompleksari koito da ti kazvat 4e si gei-kakvo ?vse 6te m obqsnqva6 4e ne si???? pogledni sebe si,raberi kakvo te pritesnqva, i se uspokoi; ne se druj prevzeto,prosto se otpusni!
Ti otgovori napravo me razbihaПървоначално написано от ^KaSiDi^
v sa6tnost ste pravi =D> =D>
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Протос - последен шанс ти давам да не останеш форевър девствен.![]()
![]()
Така ли? И защо да не ни пречи? Мен пък лично ми пречи? Да искам да целуна гаджето ми по корема или гърдите, или на по- интимно място и да се откажа само като си представя, че може да се задавя в косми... или пък да ме заболят краката, защото е широк и нз още кфо... Ебала съм и нахалника с нахалник! И като си мухльо вземи се усвести малко и спри да слушаш бритни или и аз нз кфо!Първоначално написано от protoss
Евалата за мнението тиПървоначално написано от Dharma
За кратко време имах вземане - даване с момче, което беше адски песимистично настроено, мислеше се за тъп, грозен и въпреки, че не е така(не само аз съм на това мнение) скоро се отказах да съм с него, защото не искам човек с негативна енергия до себе си... Мислете позитивно и всичко ще е ОК
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
DA.. pravi sa! Iskam do mene chovek sas samochuvstvie a ne nqkoi gotov da si zarovi glavata v zemqta..
Точно така, вземи покажи малко самочувствие и ще видиш какво става
П.П.Алеандра - смали си аватара бреРазтяга ми 15 метра страницата
![]()
Ми аз наистина съм доста песимистично настроен, винаги виждам чашата празнама живеем в такова лошо време, войни, болести, глад....
![]()