.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ебаси момичетата заклеам се вие луди ли сте бе? 300 пати по яки са срамежливите момчета много по чуствителни и добри ще разберат в труднен момент и ще дадат савет няма да те насилват за нищо което не искаш да правиш и т.н. а не некви надути дупенца дето ще ми се прават на много важни и са си вирнали носа до небето и се мислат за "кои съм аз" кои си ти ве никои! И д ето де ми сваля звезди 1/2 дена мах седмица и после кво в наи лошия случаи да те бодне и после аре после не те и познава на др ден е зависи от момичето де ама в днескно време сте 1 дол дренки сичките некои яки видите и веднага тарчите при него нема лошо харестава си го и т.н. са ваша работа ама са ми се прави на тарикат да ми сваля некви звезди измислен така не стана мои човек за да си с някои човек според мен не сам физиката е деистваща тука... повече според мен треа да се разгоровите да споделяте да не се лажете а не са с него и псоле аре с друг щото тои ти е писна и т.н. соррка батку ама срамежливите м-та са 300 пати по яки поне според мене говора за нещо то така а не пречи да си има "отвоерни" приятели секи си имам и аз си имам ама кавам от гелдна точка на това че вие само гледате момчето да е 1.Готино 2. дрехите 3.да се даржи като поредния сваляч .4 ако го харесват алл ф-та аре и вие нз нз аз така мисла нема да обиждам никои обраите си живота ваш си трошете си главата ... прсото изразих мнение сорръ ако сам засегнала някого (тва е целта) е*авам се
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Guest
    Съгласен съм с тебе цс-ламерка

Град
    NavqkyDe
    neznam..za vsqko mom4e si ima momi4e.. men mn me drazni shva6taneto za "muhliovci" i "gyzari".. typ0 e prosto az predpo4itam po-skromnite mom4eta, koito znaqt kakvo iskat!
    LisTen t0 tHe wInD oF cHanGe....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Ебаси момичетата заклеам се вие луди ли сте бе? 300 пати по яки са срамежливите момчета много по чуствителни и добри ще разберат в труднен момент и ще дадат савет няма да те насилват за нищо което не искаш да правиш и т.н. а не некви надути дупенца дето ще ми се прават на много важни и са си вирнали носа до небето и се мислат за "кои съм аз" кои си ти ве никои! И д ето де ми сваля звезди 1/2 дена мах седмица и после кво в наи лошия случаи да те бодне и после аре после не те и познава на др ден е зависи от момичето де ама в днескно време сте 1 дол дренки сичките некои яки видите и веднага тарчите при него нема лошо харестава си го и т.н. са ваша работа ама са ми се прави на тарикат да ми сваля некви звезди измислен така не стана мои човек за да си с някои човек според мен не сам физиката е деистваща тука... повече според мен треа да се разгоровите да споделяте да не се лажете а не са с него и псоле аре с друг щото тои ти е писна и т.н. соррка батку ама срамежливите м-та са 300 пати по яки поне според мене говора за нещо то така а не пречи да си има "отвоерни" приятели секи си имам и аз си имам ама кавам от гелдна точка на това че вие само гледате момчето да е 1.Готино 2. дрехите 3.да се даржи като поредния сваляч .4 ако го харесват алл ф-та аре и вие нз нз аз така мисла нема да обиждам никои обраите си живота ваш си трошете си главата ... прсото изразих мнение сорръ ако сам засегнала някого (тва е целта) е*авам се
    Да, Съгласна съм с теб!

na tebe mai ti ima ne6to aaaa!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Dharma
    hahaha mi dokato si misli6 4e si "мухльо" 6te e taka. kogato si ot4aqn si i pesimisti4no nastroen, nikoi ne iska takuv 4ovek do sebe si,tova e!
    mda i az taka mislq

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе я се стегнете за всички ще стигне За всеки си има човек рано или късно.Точно тва си мислих днеска че понятието "як" и понятието "убитак" са много относителни.Защото замисляли ли сте се че вие може да сте убитаците а другите да са яките.А тия които се мислят за яки и вие ги мислите за убитаци друг пък ще каже че са готини.Просто толкова много различни хора.Няма смисъл от тия определения според мен.

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi shto pak ne?Kvo prechi.I nie sme hora i kakto vie se gledate gadjeto vi da e nqkoi gotino i da prilicha na model,s tynki kraka,stegnato dupe,golqm biust i izobshto sexy telo - taka i nie gledame momchetata da sa gotini,s hubavo tqlo .. da ni privlichat.I mislq,che vyprosa e malko typichak !

Човек, жената иска подсъзнателно някой с когото да се чувства сигурна, някой който може да я защитава.Тя очаква от теб ти да и бъдеш опора и ти да и помагаш в трудни моменти, ти да бъдеш готиния пич, с когото всичко е възможно.Жените харесват мъже, които знаят какво искат от живота, знаят и как да го постигнат, харесват самоувереност, самочувствие.Така са 80-90 % от жените и не може никой да ме убеди, че само онези 10 % които харесват срамежливи момчета са истински жени.Ако не се чувстваш самоуверен, прави се на такъв!След време правене увереността ти сама ще дойде и ще ти иде отвътре

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    hahaha mi dokato si misli6 4e si "мухльо" 6te e taka. kogato si ot4aqn si i pesimisti4no nastroen, nikoi ne iska takuv 4ovek do sebe si,tova e!

Мн точно казано! =D>
    podkrepqm,ne sme gadni nie momichetata,a prosto vie ste malko po "capnati"...nqma momiche,koeto da ne dava,ima momche,koeto ne znae kak da si poiska ! \/
    и аз мисля по същия начин
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

ami ne gi odbqgvame .ami vie se izolirate s povedenieto si

Фен
    Град
    In your nightmares
    Ахъ..
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Цитирай Първоначално написано от protoss
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Защото както вие гледате външността,така и ние
    Ами то е напълно различно при двата пола, ние може да сме дебели и космати, но това не би трябвало да ви пречи.
    Що пък да не ни пречи както ти не би тръгнал с няква супер грозна така и ние не бихме тръфнали с някъв супер грозен
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си