- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадни момичета
Ебаси момичетата заклеам се![]()
вие луди ли сте бе?
![]()
300 пати по яки са срамежливите момчета много по чуствителни и добри ще разберат в труднен момент и ще дадат савет няма да те насилват за нищо което не искаш да правиш и т.н.
а не некви надути дупенца дето ще ми се прават на много важни и са си вирнали носа до небето и се мислат за "кои съм аз" кои си ти ве никои!
И д ето де ми сваля звезди 1/2 дена мах седмица и после кво в наи лошия случаи да те бодне и после аре после не те и познава на др ден е зависи от момичето де ама в днескно време сте 1 дол дренки сичките некои яки видите и веднага тарчите при него нема лошо харестава си го и т.н. са ваша работа ама са ми се прави на тарикат да ми сваля некви звезди измислен така не стана мои човек за да си с някои човек според мен не сам физиката е деистваща тука... повече според мен треа да се разгоровите да споделяте да не се лажете а не са с него и псоле аре с друг щото тои ти е писна и т.н. соррка батку ама срамежливите м-та са 300 пати по яки поне според мене говора за нещо то така а не пречи да си има "отвоерни" приятели секи си имам и аз си имам ама кавам от гелдна точка на това че вие само гледате момчето да е 1.Готино 2. дрехите 3.да се даржи като поредния сваляч .4 ако го харесват алл ф-та аре и вие нз нз аз така мисла нема да обиждам никои обраите си живота
ваш си трошете си главата ... прсото изразих мнение сорръ ако сам засегнала някого (тва е целта)
![]()
е*авам се
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Съгласен съм с тебе цс-ламерка![]()
neznam..za vsqko mom4e si ima momi4e.. men mn me drazni shva6taneto za "muhliovci" i "gyzari".. typ0 e prosto az predpo4itam po-skromnite mom4eta, koito znaqt kakvo iskat!![]()
LisTen t0 tHe wInD oF cHanGe....
Да, Съгласна съм с теб!Първоначално написано от cS_LaMeRkA
mda i az taka mislqПървоначално написано от Dharma
Абе я се стегнете за всички ще стигнеЗа всеки си има човек рано или късно.Точно тва си мислих днеска че понятието "як" и понятието "убитак" са много относителни.Защото замисляли ли сте се че вие може да сте убитаците а другите да са яките.А тия които се мислят за яки и вие ги мислите за убитаци друг пък ще каже че са готини.Просто толкова много различни хора.Няма смисъл от тия определения според мен.
Emi shto pak ne?Kvo prechi.I nie sme hora i kakto vie se gledate gadjeto vi da e nqkoi gotino i da prilicha na model,s tynki kraka,stegnato dupe,golqm biust i izobshto sexy telo - taka i nie gledame momchetata da sa gotini,s hubavo tqlo .. da ni privlichat.I mislq,che vyprosa e malko typichak !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек, жената иска подсъзнателно някой с когото да се чувства сигурна, някой който може да я защитава.Тя очаква от теб ти да и бъдеш опора и ти да и помагаш в трудни моменти, ти да бъдеш готиния пич, с когото всичко е възможно.Жените харесват мъже, които знаят какво искат от живота, знаят и как да го постигнат, харесват самоувереност, самочувствие.Така са 80-90 % от жените и не може никой да ме убеди, че само онези 10 % които харесват срамежливи момчета са истински жени.Ако не се чувстваш самоуверен, прави се на такъв!След време правене увереността ти сама ще дойде и ще ти иде отвътре
и аз мисля по същия начинПървоначално написано от ^KaSiDi^
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ахъ..Първоначално написано от Dharma
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Що пък да не ни пречи както ти не би тръгнал с няква супер грозна така и ние не бихме тръфнали с някъв супер грозенПървоначално написано от protoss
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.