Ебаси момичетата заклеам се вие луди ли сте бе? 300 пати по яки са срамежливите момчета много по чуствителни и добри ще разберат в труднен момент и ще дадат савет няма да те насилват за нищо което не искаш да правиш и т.н. а не некви надути дупенца дето ще ми се прават на много важни и са си вирнали носа до небето и се мислат за "кои съм аз" кои си ти ве никои! И д ето де ми сваля звезди 1/2 дена мах седмица и после кво в наи лошия случаи да те бодне и после аре после не те и познава на др ден е зависи от момичето де ама в днескно време сте 1 дол дренки сичките некои яки видите и веднага тарчите при него нема лошо харестава си го и т.н. са ваша работа ама са ми се прави на тарикат да ми сваля некви звезди измислен така не стана мои човек за да си с някои човек според мен не сам физиката е деистваща тука... повече според мен треа да се разгоровите да споделяте да не се лажете а не са с него и псоле аре с друг щото тои ти е писна и т.н. соррка батку ама срамежливите м-та са 300 пати по яки поне според мене говора за нещо то така а не пречи да си има "отвоерни" приятели секи си имам и аз си имам ама кавам от гелдна точка на това че вие само гледате момчето да е 1.Готино 2. дрехите 3.да се даржи като поредния сваляч .4 ако го харесват алл ф-та аре и вие нз нз аз така мисла нема да обиждам никои обраите си живота ваш си трошете си главата ... прсото изразих мнение сорръ ако сам засегнала някого (тва е целта) е*авам се