.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблем ..

Сладуранката
    Guest

Проблем ..

Здравейте сладури !

Имам проблем голям ... харесвам много едно момче ... от около 2-3 месеца ... не ми излиза от главата, обаче има един проблем ... той си има гадже, с което съм останал с впечатлението, че не се обичат много много ... пък и тя е от друг град и някой път като сме двамата той я нарежда и обижда ... та не знам какво да правя ... да му кажа ли какво чувствам или не ???

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    hmm...obarkana rabota,no ne pribarzvai..moje da mu nameknesh da mu stanesh parvo priatelka i posle te ako ne se obi4at togava da deistvash
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Naistina dobre e pyrvo da se pospriqteli6 s nego... taka 6te razbere6 i kak stoqt ne6tata s gadjeto mu .. i posle ako ima perspektiva probvai se!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spriateli se no ne prekaleno.. za da ne se okaje v edin moment che za nego si se prevarnala v kosche za dushevni otpadaci.. Togava nqma da mojesh da go spechelish veche za neshto poveche.. Az inache vinagi si kazvam na momchetata kato gi haresam.. Do toq moment ne mi e pomagala taq taktika.. Ta saveta mi e.. napravi tochno obratnoto!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Naistina dobre e pyrvo da se pospriqteli6 s nego... taka 6te razbere6 i kak stoqt ne6tata s gadjeto mu .. i posle ako ima perspektiva probvai se!
    Съгласна

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami pomisli purvo 6tom "narejda i obijda" gadjeto si bi li se durjal razli4no s teb
    moq nevinnost i greh.....

Сладуранката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    ami pomisli purvo 6tom "narejda i obijda" gadjeto si bi li se durjal razli4no s teb
    Те са от скоро гаджета ... с предното си хич не я обиждаше ... той е мил, галантен, абе за мен мъж-мечта ... аз се сприятелих доста с него и трябва да го питам как е положението с приятелката му ... да видим как ще е

Мега фен Аватара на koalka
    Ами те не се обичат или поне той.Щом я обижда това не е любов.Ами пристъпи към действия,ако искаш.Щом го харесваш-защо не?

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    като е такъф кфо чакаш?
    намекни му за чуфстфа ти,покажи му чеси поече от другата!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Хм,ми като не я обича закво е с нея?Спечали го о някакъв начин,покажи му че той е важен з атеб,ако имаш възможност прекарвай повече време с него и така хем ще го опознаеш,хем ще разбереш как се развиват нещата между него и приятелката му.Тва че се карат,не значи че нямат чуства помежду си.Покажи на момчето какво изпитваш към него пък нека той сам прецени какво да прави.Длъжна си д аопиташ,за да не съжаляваш после и да не се поташ "какво би станало,ако..."

Супер фен
    Кажи му!

Град
    Sofia
    От мъжка гледна точка ще ти кажа .. Когато някое момче остане сам с момиче и почне да "храни" приятелката си това може да означава 2 неща:
    1.Иска да си мислиш, че нещатата между тях не върват и така да стигне до чуствата ти..
    2. Нещатата между тях не вървят :P

Така можеш да си направиш изводите сама .
    Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш

Пробвай се нали знаеш обаче,че има голям шанс да тръгне с теб и да говори пред някоq друга така...
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

pogovorete si s nego,razkrii mu 4uvstvata si i sled tova razberi dali toi ima 4uvstva kam gadjeto si i ako da-kakvi sa te ili ako ne-za6to e o6te s neq?uspex
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си