- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe e po dobre ??
алкохола и хероина..
най-разпространената наркомания в света е от алкохола.. много хора прибягват до него за да избягат от проблемите си и мислейки че той е най безвредното нещо!.. не е така алкохола е вреден в големи количества.. всеки вид градусова напитка убива черния ви дроб!.. алкохола води до трайно пристрастяване и всеки който се е "отказал" от неговото влияние, не след дълго пак допира до неговата помощ..
много хора казват.. Бивш хероино зависим няма.. или никога не си употребявал хероин или никога не можеш да спреш.. лошото при този вид наркотик е че без него не можеш да живееш, спреш ли го се чустваш умрял, надвишиш ли рязко дозата просто умираш..
за мен най безвредното нещо от този вид са цигарите..
и най смешното е че в некролога пишат пълни глупости..
първото което ми е много смешно е.. Пушенето Убива
и да пушим, и да не пушим се ша умреме..
после с тези измишльотини писани там по кутиите че вредели и незнам си кво.. ахахах.. дори и кислорода ни вреди защото ни окислява.. дай след някой друга година да има табели.. Не пий, не яж, не дишай
щото да не умреме.. ама няма значение..
аре чаЛ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !