- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леле това момче :) На седмото небе съм
на мен звездите ми говореха... и аз ли съм перфектен? =D>
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Awe na men li mi se stryva ili imashe podobna tema obache shofiora na kolata i podaril nqkvo golqmo meche...?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}
пхахахахаха...и един мармот завиваше шоколад в станиол....хахаПървоначално написано от Obitax
според мен темата е лека е***ка,защото имаше подобна тема,с някви шофьори...
![]()
![]()
f@nt@zi@
Със секса не е доказал, че те обича, а че е загорял или че е свикнал да му пускат на първата среща.
Моите истории не са романтични.
Мноу писатели на фантастични романи са родиха в тоя форум![]()
Хахахаах Виктория КВО РАЗПРАВЯШ ТУК НЕЩАТА С БРАТ МИ БЕ!Да ама аз не съм брат си обичам да се фукам с парите на баща ми дори имам една снимка как си развявам 2000 хилки в ръката!А и брат ми наитина е надарен...![]()
![]()
а и това как му се връзват какички ли? Ами,защото тои не е НЕКВА 16 ГОДИШНА СВИНЯ И ДА УДРЯ ГАДЖЕТАТА СИ НАПРОТИВ Държи се адски мило с тях и никога не е удрял момиче!!Виктория какво казва е истина.Просто брат ми е романтик и то голям.
ВИКТОРИЯ,МОЛЯТЕ НЕ ПИШИ В ТОЯ ФОРУМ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ТЕЯ КАТО ИМ КАЗВАШ ИСТИНАТА ТЕ ЗАВИЖДАТ(НЯКОИ)
. . За още снимки ТУК-5-тото
ti kat si na sedmoto nebe az sam na 2 metra pod zemqta tvoita fal6iva iztoriq si q zavri znaesh kade...na 14 god gledah kormiloto na na6ta tarataika kato zqpah nagore..
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
vij vsi4ki hora si me4taqt za takova prejivqvane . mnogo biha ti zavideli a drugi biha kazali 4e lajeh . az li4no sam nepopravima romanti4ka i vqrvav 4e se e slu4ilo .pojelavam ti kasmet s tova X mom4e i se nadqvam da ste mnogo 6tastlivi ! i vapreki vsi4ko mislq 4e ste izbarzali malko . a i ne moga da si obqsnq kak taka ti e dokazal lubovta si !!!!??????????i taka kasmet i se nadqvam da ne se sabudi6 skoro ot tozi val6eben san !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="Real^LOVE"]Защо пък да не е истина? Може,не познавам момичето,както и да е,ако е истина! Е било страхотно изживяване,но гледай на него да не му е било само за вечерта,че тогава става мноо гадно!
ти го каза а аз ще се съглася!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ako tova e istina,koeto e mnogo samnitelno...ne e trqbvalo da se poddava6 i da lqga6 s nego o6te na parvata sre6ta,o6te sled parvata celuvka,no ti si znae6.razlikata v godinite nqma zna4enie stiga ostanaloto da e nared...
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
Хах евала \Първоначално написано от anito.sl
/
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ehe kude gi namira6 tia mom4eta kagi i nia da gi namrim.. a ina4e super sigurno si mn 6astliva bravo dai edin pic nba pi4a de e i tvoi lubopitni sme plsПървоначално написано от Анонимко
![]()
Momicheto moje i da ne lyje.. Ama s tia izkazvaniq pokazva kolko e nezrqla.. lesna i naivna.. Edinstvenata mu cel e bila da te bodne (Uspql e.. Sega triumfira) .. A ti si mislish che s tova e pokazal kolko te obicha.. Olele maiko! I ti sashto go obichash a?
Mnogo krasiva istoriika,ama ne mi se vijda tolkova realna!![]()
Mom4e na 14 godini na pravi sex.......... 4ak smeshno zvu4i!Moje da e imalo podobna slu4ka ama ti mai mai dosta si si okrasila ne6tata))!I kak moje da spish s mom4e,koeto ti dokazva 4e te obi4a 4ak sled kato e minala taq slu4ka!A be moje i realna da e ama men li4no ne mi izglejda na takava!
![]()
Искрено се надявам казаното да е истина,но и на мен ми се струва,че много писатели са се насъбрали тук напоследък,като гледам уменията им, ми се струва,че ще издават бестсейлъри
![]()
Само че не ми се връзват някои неща..
Някой ти звънва и ти казва да се качиш в колата.Ти го правиш
![]()
??!!!
Колко време правихте секс?
Ти сигурно не се прибра у вас преди 12,а?
И ваш'те не се запитаха къде ли им е момиченцето?![]()
Иначе звучи супер,единствено на мен не би ми харесало,че е по-малък![]()
Иначе що така казвате бре,има и хора с БМВ-та навън,я се огледайте![]()
PWND, поредната смехотворна тема.
XAHhxaHXhaHxahxahxahhaxhaxhahxahxahxahxhahxahxa
Съжалявам, но не успях да се сдържаТази тема ме разби от всякъде просто
![]()
Everything happens for a reason..
Личи си, че си отскоро...Първоначално написано от Ice
Но е една от добрите да.
mmm malko falshivi4ko no ako e istina stava![]()
поредната измислица на някой наивен мечтател ..![]()
Имаше една тема за някакво мече,сега пък тази...Май и двете не са верни!
първо тва наистина прилича подозрително на историята с мечето само дето оная ми се струваше по реална. Освен това как първо момчето е хикс и после изведнъж реши да "издадеш самоличността му" като ни информира кой е брат му. Колкото и слепи романтички да сме ако наистина се случваха такива неща по-скоро бих си представила някой по-зрял да предприеме подобни действия 6дш шд в твойта история липсваше само след секса да ти падне на колене и да ти предложи брак....нз фантазиите не са лошо нещо ма гледай да ги различаваш от реалността...
ne ne mi zvu4i mn realisti4no ne mi se vqrva da e istina no kakto i da e ako e taka hubavo radvam se za teb dano naistina ste 6tastlivi i da ste dalgo zaedno