.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    на мен звездите ми говореха... и аз ли съм перфектен? =D>
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Radvam se za teb i se nadqvam da ne e bilo samo za ednata ve4er

Awe na men li mi se stryva ili imashe podobna tema obache shofiora na kolata i podaril nqkvo golqmo meche...?
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Bade6ti q DEDO STEFCHO SE E RODIL !!!!! na 14 godini topi 4u6kata . EVALA MU na mom4eto !!!
    пхахахахаха...и един мармот завиваше шоколад в станиол....хаха според мен темата е лека е***ка,защото имаше подобна тема,с някви шофьори...
    f@nt@zi@

Мега фен
    Със секса не е доказал, че те обича, а че е загорял или че е свикнал да му пускат на първата среща.
    Моите истории не са романтични.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мноу писатели на фантастични романи са родиха в тоя форум

Хахахаах Виктория КВО РАЗПРАВЯШ ТУК НЕЩАТА С БРАТ МИ БЕ!Да ама аз не съм брат си обичам да се фукам с парите на баща ми дори имам една снимка как си развявам 2000 хилки в ръката!А и брат ми наитина е надарен... а и това как му се връзват какички ли? Ами,защото тои не е НЕКВА 16 ГОДИШНА СВИНЯ И ДА УДРЯ ГАДЖЕТАТА СИ НАПРОТИВ Държи се адски мило с тях и никога не е удрял момиче!!Виктория какво казва е истина.Просто брат ми е романтик и то голям.

ВИКТОРИЯ,МОЛЯТЕ НЕ ПИШИ В ТОЯ ФОРУМ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ТЕЯ КАТО ИМ КАЗВАШ ИСТИНАТА ТЕ ЗАВИЖДАТ (НЯКОИ)
    . . За още снимки ТУК-5-тото

ti kat si na sedmoto nebe az sam na 2 metra pod zemqta tvoita fal6iva iztoriq si q zavri znaesh kade...na 14 god gledah kormiloto na na6ta tarataika kato zqpah nagore..

Surrender
    To the shadows
    Haunting inside
    Bleed through you

Brao

vij vsi4ki hora si me4taqt za takova prejivqvane . mnogo biha ti zavideli a drugi biha kazali 4e lajeh . az li4no sam nepopravima romanti4ka i vqrvav 4e se e slu4ilo .pojelavam ti kasmet s tova X mom4e i se nadqvam da ste mnogo 6tastlivi ! i vapreki vsi4ko mislq 4e ste izbarzali malko . a i ne moga da si obqsnq kak taka ti e dokazal lubovta si !!!!??????????i taka kasmet i se nadqvam da ne se sabudi6 skoro ot tozi val6eben san !!!!

Повече от фен
    [quote="Real^LOVE"]Защо пък да не е истина? Може,не познавам момичето,както и да е,ако е истина! Е било страхотно изживяване,но гледай на него да не му е било само за вечерта,че тогава става мноо гадно!

ти го каза а аз ще се съглася!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

ako tova e istina,koeto e mnogo samnitelno...ne e trqbvalo da se poddava6 i da lqga6 s nego o6te na parvata sre6ta,o6te sled parvata celuvka,no ti si znae6.razlikata v godinite nqma zna4enie stiga ostanaloto da e nared...
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    да бе! BMW, лек ветрец, залез, перфектната целувка, секс при басейна... прекалено нереалистично! това какво е?! някой епизод от поредния изтъркано романтичен филм, който си гледала наскоро ли?!
    Хах евала \/
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не се фука,че баща му има пари,а bmw е колата на майка му той просто е помолил шофйора на майка му да му направи услуга
    ehe kude gi namira6 tia mom4eta kagi i nia da gi namrim.. a ina4e super sigurno si mn 6astliva bravo dai edin pic nba pi4a de e i tvoi lubopitni sme pls

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momicheto moje i da ne lyje.. Ama s tia izkazvaniq pokazva kolko e nezrqla.. lesna i naivna.. Edinstvenata mu cel e bila da te bodne (Uspql e.. Sega triumfira) .. A ti si mislish che s tova e pokazal kolko te obicha.. Olele maiko! I ti sashto go obichash a?

Tesinka
    Guest
    Mnogo krasiva istoriika,ama ne mi se vijda tolkova realna!
    Mom4e na 14 godini na pravi sex.......... 4ak smeshno zvu4i!Moje da e imalo podobna slu4ka ama ti mai mai dosta si si okrasila ne6tata ))!I kak moje da spish s mom4e,koeto ti dokazva 4e te obi4a 4ak sled kato e minala taq slu4ka!A be moje i realna da e ama men li4no ne mi izglejda na takava!

Голям фен
    Искрено се надявам казаното да е истина,но и на мен ми се струва,че много писатели са се насъбрали тук напоследък ,като гледам уменията им, ми се струва,че ще издават бестсейлъри

Само че не ми се връзват някои неща..
    Някой ти звънва и ти казва да се качиш в колата.Ти го правиш ??!!!

Колко време правихте секс?
    Ти сигурно не се прибра у вас преди 12,а?
    И ваш'те не се запитаха къде ли им е момиченцето?

Иначе звучи супер,единствено на мен не би ми харесало,че е по-малък

Иначе що така казвате бре,има и хора с БМВ-та навън,я се огледайте

Супер фен
    PWND, поредната смехотворна тема.

Голям фен Аватара на Ice
    XAHhxaHXhaHxahxahxahhaxhaxhahxahxahxahxhahxahxa
    Съжалявам, но не успях да се сдържа Тази тема ме разби от всякъде просто
    Everything happens for a reason..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    XAHhxaHXhaHxahxahxahhaxhaxhahxahxahxahxhahxahxa
    Съжалявам, но не успях да се сдържа Тази тема ме разби от всякъде просто
    Личи си, че си отскоро... Но е една от добрите да.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mmm malko falshivi4ko no ako e istina stava

Фен
    Град
    В нас ;)
    поредната измислица на някой наивен мечтател ..

Супер фен
    Имаше една тема за някакво мече,сега пък тази...Май и двете не са верни!

Sophie{}
    Guest
    първо тва наистина прилича подозрително на историята с мечето само дето оная ми се струваше по реална. Освен това как първо момчето е хикс и после изведнъж реши да "издадеш самоличността му" като ни информира кой е брат му. Колкото и слепи романтички да сме ако наистина се случваха такива неща по-скоро бих си представила някой по-зрял да предприеме подобни действия 6дш шд в твойта история липсваше само след секса да ти падне на колене и да ти предложи брак....нз фантазиите не са лошо нещо ма гледай да ги различаваш от реалността...

Фен
    Град
    sofia
    ne ne mi zvu4i mn realisti4no ne mi se vqrva da e istina no kakto i da e ako e taka hubavo radvam se za teb dano naistina ste 6tastlivi i da ste dalgo zaedno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си