- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леле това момче :) На седмото небе съм
Това стана вчера :P<<<Седа си аз в къщи (часът беше 20:30 ) и едно момче,което го харесвам ми звъни на GSM и ми казва "слез пред блока си и се качи в колата"Аз незнаех какво да правя обаче помислих и си рекох "кво пък..." Слязох отвънка ме чакаше един шофйор с отворена врата към едно bmw ама незнах какъв модел точно(ама беше хубава)...Той ме закара във витоша на една полянка точно времето когато залязваше слънцето.Слизам аз от колата и го видях...Момчето X с разкопчана бяла риза и с 7/8 пантално пак бели и нали веше ветрец и ризата му се вдигаше.Той се обърна видя ме и ми каза да дойда при него.Аз отидох той ме хвана за ръка седнах ме на полянката и гледах ме как слънцето се скриваше...Беше много красиво и романтично.После момчето сложи ръка на лицето ми (нежно) и ме целуна след това бавно ме буташе да легна на тревичката...Тази целувка никога няма да я забравя беше просто перфекна \
/ Накрая отидох ме в колата и човека ни закара на неговата вила,където правих ме секс при басейна...След това мисля,че ми доказа че ме обича...Беше просто перфекно...
![]()
![]()
А това момче е много красиво по душа и външност - с небесно сини очи,по-висок е от мен някъде 1.76 с кестенява коса,адски добър и мил
Мисля,че съм влюбена
![]()
![]()
Пишете по моята незабравима история...да чуя и вашето мнение за тази историка![]()