.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    spiderka, може ли едно вапросче? как си изисли бала? то изпитите аз до колкото знам (а аз не съм мн запозната отдавна бях 7 клас) не са минали. та наистина ми е интересно да знам как си из4исли бала?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spiderka, може ли едно вапросче? как си изисли бала? то изпитите аз до колкото знам (а аз не съм мн запозната отдавна бях 7 клас) не са минали. та наистина ми е интересно да знам как си из4исли бала?
    Ami nali imache primerni testove

Аз ли нямам шанс?
    Демек влиза в 30
    Точно

Guest

Re: problemmmm

Цитирай Първоначално написано от spiderka
    mi na4i az iskam da pitam dali ot 1 2 ili 3 klasirane moga da vlqza v 1 ili 2 AEG s bal 31.3 mooolq vi se kajete mi
    Ти нещо много си се объркала

Guest

mi na4i az iskam da pitam dali ot 1 2 ili 3 klasirane moga da vlqza v 1 ili 2 AEG s bal 31.3 mooolq vi se kajete mi
    Ти нещо много си се объркала
    А в случай, че си имала видения и знаеш бала си преди да си се явила на изпити - за 1 АЕГ няма да ти стигне. Миналата година не падна под 32,5 и на 2-ро класиране.
    За 2 АЕГ - да

ООО БОЖЕЕЕ! Учил съм и в 30то и мога да ти кажа, че НЕ СТРУВАААА! Майка ми е мн добра приятелка с директорката на 30то и там е такава мизерия и са толкова зле учителите, чеее няма на къде повече!! Сериозно, посъветвай я да не влиза там - мн е зле....
    На който му се убива време...

Град
    не е установено още :]]

А в случай, че си имала видения и знаеш бала си преди да си се явила на изпити - за 1 АЕГ няма да ти стигне. Миналата година не падна под 32,5 и на 2-ро класиране.
    За 2 АЕГ - да[/quote]

Ami az samo 6e dobava 4e toq bal koito napisah e sreden ili taka da se kaje priblizitelen i vse pak blagodarq 4e pone edin ne mi se podigra i mi kaza dali 6e mi stigne Mersi vse pak no mislq 4e tova 6te bude bala mi gore dolu

Guest

Цитирай Първоначално написано от Гост
    За 2 АЕГ - да.
    Ami az samo 6e dobava 4e toq bal koito napisah e sreden ili taka da se kaje priblizitelen i vse pak blagodarq 4e pone edin ne mi se podigra i mi kaza dali 6e mi stigne Mersi vse pak no mislq 4e tova 6te bude bala mi gore dolu
    Би ли била така добра да пишеш на кирилица?
    Ти изобщо не си наясно и затова говориш щури работи. Балът за езиковите гимназии се формира от: оценката ти по БЕЛ в дипломата + оценката ти по математика в дипломата + удвоената оценка по БЕЛ от изпита + удвоената оценка по Математика от изпита. Максималния бал е 36.
    Глупаво е от сега да си мислиш, че ще имаш бал 31,3 - няма как да знаеш какви оценки ще изкараш. Затова ти се подиграват някои хора.
    Не се шашкай и ще се справиш

Guest
    milo momi4eako tvoqta priqtelka iska da otide v 30 ne biva da q spira6.Tova e neiniq jivot ne moje vinagi da ste zaedno priemi go.i az minah prez tva predi 1 godina

Град
    не е установено още :]]

благодаря все пак но тва с бала ми дето е около 31-32 само така предполагам щото на тестовете които си правя искарвам толкоз имам си ве4е 6 по БЕЛ от и математика от дипломата а на примерните ми тестове искарвам около 4.50 - 5 за тва и 6е гледам да не се шашна много хахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си