- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Балове при 3-то класиране.
spiderka, може ли едно вапросче? как си изисли бала? то изпитите аз до колкото знам (а аз не съм мн запозната отдавна бях 7 клас) не са минали. та наистина ми е интересно да знам как си из4исли бала?
Ти нещо много си се объркалаПървоначално написано от spiderka
А в случай, че си имала видения и знаеш бала си преди да си се явила на изпити - за 1 АЕГ няма да ти стигне. Миналата година не падна под 32,5 и на 2-ро класиране.Първоначално написано от Анонимко
За 2 АЕГ - да
А в случай, че си имала видения и знаеш бала си преди да си се явила на изпити - за 1 АЕГ няма да ти стигне. Миналата година не падна под 32,5 и на 2-ро класиране.
За 2 АЕГ - да[/quote]
Ami az samo 6e dobava 4e toq bal koito napisah e sreden ili taka da se kaje priblizitelen i vse pak blagodarq 4e pone edin ne mi se podigra i mi kaza dali 6e mi stigne Mersi vse pak no mislq 4e tova 6te bude bala mi gore dolu
Би ли била така добра да пишеш на кирилица?Първоначално написано от spiderka
Ти изобщо не си наясно и затова говориш щури работи. Балът за езиковите гимназии се формира от: оценката ти по БЕЛ в дипломата + оценката ти по математика в дипломата + удвоената оценка по БЕЛ от изпита + удвоената оценка по Математика от изпита. Максималния бал е 36.
Глупаво е от сега да си мислиш, че ще имаш бал 31,3 - няма как да знаеш какви оценки ще изкараш. Затова ти се подиграват някои хора.
Не се шашкай и ще се справиш
milo momi4eako tvoqta priqtelka iska da otide v 30 ne biva da q spira6.Tova e neiniq jivot ne moje vinagi da ste zaedno priemi go.i az minah prez tva predi 1 godina![]()
![]()
благодаря все пак но тва с бала ми дето е около 31-32 само така предполагам щото на тестовете които си правя искарвам толкоз имам си ве4е 6 по БЕЛ от и математика от дипломата а на примерните ми тестове искарвам около 4.50 - 5 за тва и 6е гледам да не се шашна многохахахаха