.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

malko glupav vapros za kravta

zdr, iskam da vi pitam kato se otvarqt momi4etata pri tezi, pri koito ima krav tq 6urva izvednaj silno ili prosto nqkolko kapki ili kak e to4no?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    razlichno si e pri sichki
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    pri men be6e 4ak sled tova,ima i takiva,pri koito e vednaga,kakto i takiva,na koito izob6to ni6to ne im te4e

Guest
    a i koli4estvoto e razli4no,imam edna priqtelka,na koqto i teklo dva dni,i to dosta

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a i koli4estvoto e razli4no,imam edna priqtelka,na koqto i teklo dva dni,i to dosta
    WTF?!
    Тоя с кфо я е ръмбил ве...?

Guest
    виж трябва да бадеш мн внимателен например първо и направи малко френска отпусни я ако трябва после може за 2-3 минути само главичката да пъхаш и така ... при мен беше така и се разминах с 1 малка капчица но все пак е индивидуално успех

Абе,спокойно,няма да стане кървава баня.Нали няма да се колите,все пак ще правите секс...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Мега фен Аватара на koalka
    Да,различно е при всички,но обикновенно са само няколко капки.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    при мене нямаше кръв... само лека болка а и така май е най добре.. да няма помии след това ... то при всеки е различно

A we hora tfa mnoo zeha da se povtarqt teq temi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си