.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: iskam analen..

Guest

iskam analen..

kak da mu kaja 4e iskam analen sex bez da me pomisli za k**va ? zaedno sme ot mnooogo vreme i mi e pyrviq... i izob6to ima li mom4e koeto ne iska analen?

Повече от фен
    si4ki iskat analen
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    si4ki iskat analen
    damm
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    mi nali tr klizma nqkva recepta znaete li? mai sym 4uvala ne6to za limoni ili nz tam daite syvet

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ахахаха..анален ли бе...апфу луда работа

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    emi spored men dosta 6te se izkefi ako go pomoli6 prosto mu kaji 4e iska6 da probvate i taka...vs mom4e si me4tae za momi4e koeto da iska analen ama ti na kolko si? edva li 6te te pomisli za kurva 6tom ti e purviqt i ste mn vr zzaedno...
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    на 18 мерси {}

Guest
    iznenadai go ! zadai mu vaprosa po vreme na sex za da ne moje da vzema re6enie

povqrvai mi na nego 6te mu dostavi golqm kef ama ne i na tebe...nz moje ii da sviknesh ama nie s moq priqtel vednuj probvahme i go isturpqh edinstveno zaradi nego inache na men ne mi be6e gotino.

tubeme
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    и мен ме е страх от аналния ама имам голям мерак да пробвам колкото до казването ... кфо да му казваш - направо действайте
    Това направо да действате не е добра идея! Аналния секс за разлика от вагиналния изисква подготовка и търпение за да бъде безболезнен, приятен и често оргазмичен.

Подготовката се изисква за няколко важни момента

1. Позитивна психологическа нагласа от страна на Жената - т.е. жената да се убеди че това е нещото което иска да опита и да е убедена че това ще и донесе удоволствие! (ТОВА Е НАЛИЦЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ)

2. Хигиена - задължително трябва да се погрижат дамите да си измият ануса и допълнително може да си направят промивка на ректума (КЛИЗМА) с дамски душ (който има специален тънък накрайник за тази цел). Това с клизмата не е задължително то е за напреднали. Работа върши и с пръсти да бръкнеш в дъпето за да го измиеш (НИКАКЪВ САПУН!!! Той унищожава естествената флора в ректума а това води до проблеми). Най добр е чиста хладка вода.

3. Ясно осъзнаване и от двамата какво предстои! - Това е за да може да се елиминира стреса. Стреса и на двамата партниори е най - големия проблем при първите анални игри. Ако сте стресирани то 100% ануса ще реагира както към враг и няма да допусне никой вътре . Също така за да се постигне удоволствие трябва всичко да се прави бавно и леко докато не се отпусне мускула. Това означава че мъжката половинка трябва да започне с едно пръстче и МНОГО СМАЗКА (Има лубриканти специално за анален секс) Смазката в изобилие е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!. След като дупето свикне с едно пръстче (може би 5 минутки) се пъхат две и после три... Може да се стигне до 3,4. Идеята е да се разшири ануса така че когато мъжкия се пъхне там да е нормално стегнато за него и нея и да не боли а да е само удоволствие. СМАЗКА, СМАЗКА СМАЗКА през цялото време. Може и вазелин, може и Johnson Baby Oil, най добре лубрикант за аналаен секс от еротичните магазини. Има и on-line еротични магазини ако те е срам да си вземеш.

Другия момент за това че мъжкия трябва да знае предварително е възбудата. Ако на един мъж му кажеш право в лицето искам да ме чукаш в дупето, повярвай ми той ще се възбуди много още въобще преди да сте започнали да правите каквото и да било. Това ще го накара да бъде и по внимателен и подготвен.

Също така ако не си правила анален секс преди това най-доброто нещо което може да пробваш е да го направиш сама за първите няколко пъти. Това ще ти даде спокойствие да свикнеш първо с усещането че там отзад има нещо и то ме възбужда, второ ще ти даде спокойствие когато дойде истинския момент. Веще ще знаеш какво е и няма да се притесняваш.

Ако решиш да го направиш сама просто използвай пръстчетата както е написано по горе. Големия МАНИКЮР е проблем ако имаш такъв. Може да си нараниш както ануса, така и ректума. Може да стигнеш до 4 прустчета лека по лека...

Има жени които могат да си вкарат цялата ръка там... не се притеснявай и го направи накрая след като си се свършила един два пъти преди това САМА...

Дано да е било полезно

Голям фен
    az i moq priqtel probvah me...az iskah..i mu kazah...oba4e ne mi haresa..ama izob6to..

prosto mu kaji...4e iska6..ne vqrvam da ti otkaje
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    si4ki iskat analen
    az ne iskam

рика
    Guest
    няма какво да умеваш просто му казваш все едно искаш да те лиже. Аз точно вчера като се видях с моя още на вратата му казах, че искам да ме чука в дупето и винаги така правя като ми се иска. Това важи за всичко. Казвай си пък може и да те огрее!

Мега фен
    Малоумни ли сте? Как ще го изцепи по време на секс? Няма да имат овлажняващ гел и той сигурно ще каже: "Добре", няма да се сети да я предразположи с пръстчета и ще И го ръгне...знаете ли колко боли?

Повече от фен
    Град
    sofia
    Ne si4ki mom4eta iskat analen....

Pr0sTak
    Guest
    елеле какви сте ми филмарчета малките момичета всяко момче искало всяко мечтаело добреееееее довечера ша му обадя

като не знаете стига сте говорили глупости аз примерно ще откажа не ми харесва и толкова а ся ме мислете за ненормален щото не ми харесват тея лайняни приключения

Мега фен
    Имам познат, който казва, че не го кефи аналния секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си