.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

help щото няма време

с приятеля ми решихме че ще е яко да свърши в мен и утре ще вземем свещичките ''ФАРМАТЕКС'' кайете ми какъв е риска и струва ли си?

Еми не знам,обаче ако стане някой фал не ви виждам.Дано тия свещички да имат ефект

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    po-dobre ne riskuvai samo s prezervativ! tezi sve6ti4ki ne mi se struvat mn nadejdni ne znam de..
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми псле ще пиинеш постинорче и успех

И на мен тези свещички не ми се струват много сигурни. Предполагам действат, ама аз им нямам доверие. Най-добре с презерватив, за да ви е мирна главата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Sliven
    хех просто така решили да свърши в теб.. абе не става така..не мислиш ли за последствията...добре после свещички хапчета ама представи си не помогнат.кво ще правите.не мисля че искате да ставате родители щото мисля че сте млади още..а на колко сте??

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от naia
    ми псле ще пиинеш постинорче и успех
    Не се излагай. Я направо И дай съвет винаги да се празнят в нея и после да пие Постинор.

По темата - помагат, те убиват сперматозоидите. Обаче ако ги използвате, най-добре е да не свършва в теб.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако пиеш противозачатъчни,пак може да свършва в теб.Този Постинор е за спешни случаи и изобщо не бива да се ползва като редовен контрацептив.За свещичките - казаха ти - по-добре да не свършва в теб.

Повече от фен
    В случая на хората им се иска момчето да свърши в момичето, така че приказките за презерватив ги оставете на страна - не е това идеята на занятието....моята кака ме ръчта от известно време, но точно това ни възпира - не се знае до колко е сигурно "предпазването" с тези средства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си