- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- help щото няма време
с приятеля ми решихме че ще е яко да свърши в мен и утре ще вземем свещичките ''ФАРМАТЕКС'' кайете ми какъв е риска и струва ли си?![]()
Еми не знам,обаче ако стане някой фал не ви виждам.Дано тия свещички да имат ефект![]()
po-dobre ne riskuvaisamo s prezervativ! tezi sve6ti4ki ne mi se struvat mn nadejdni ne znam de..
moq nevinnost i greh.....
И на мен тези свещички не ми се струват много сигурни. Предполагам действат, ама аз им нямам доверие. Най-добре с презерватив, за да ви е мирна главата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хех просто така решили да свърши в теб..абе не става така..не мислиш ли за последствията...добре после свещички хапчета ама представи си не помогнат.кво ще правите.не мисля че искате да ставате родители щото мисля че сте млади още..а на колко сте??
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Не се излагай. Я направо И дай съвет винаги да се празнят в нея и после да пие Постинор.Първоначално написано от naia
По темата - помагат, те убиват сперматозоидите. Обаче ако ги използвате, най-добре е да не свършва в теб.
Ако пиеш противозачатъчни,пак може да свършва в теб.Този Постинор е за спешни случаи и изобщо не бива да се ползва като редовен контрацептив.За свещичките - казаха ти - по-добре да не свършва в теб.
В случая на хората им се иска момчето да свърши в момичето, така че приказките за презерватив ги оставете на страна - не е това идеята на занятието....моята кака ме ръчта от известно време, но точно това ни възпира - не се знае до колко е сигурно "предпазването" с тези средства.