- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Balsam Sunsilk (za obem)
Xora q kajete kak se ispolzva Sunsilk balsama za obem...plsssssssssssssss
kajete![]()
то трябва да си пише на опаковката!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Zna4i az imam balsam na SUNSILK za prava kosa bez izmivane ako i tvoq e bez izmivane prosto slaga6 na rykat6a si dva tri pyte i prokarva6 prysti v neq ni6to pove4e!nadqvam se 4e ti pomognah
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Mi to ni6to ne pi6e na etiketa i zaradi tova. Zna4i samo gi vtrivam v korenite. Nqma zna4enie dali e sled kypane,predi kypane ili kogato iskam si napravq pri4eska.
..хихи
Радвай се на балсама дее...
ко се мъчиш само![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Нем!Ако е без измиване просто се нанася върху измита и леко подсушена коса.Първоначално написано от buuu
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Mersi mnogo.
az imam to4no tozi za izpravqne no ne pravi ni6tonz kolko pari dadoh za nego 6toto si kupuvah o6te ne6to no se nadqvam da ne e bilo pove4e ot 5 lv 6toto 6te se grumna
![]()
moq nevinnost i greh.....
mi to kym balsam moje se vzeme i 6ampoan,za6toto sa ne6to kato komplekt.
az imam to4no tozi za izpravqne no ne pravi ni6to nz kolko pari dadoh za nego 6toto si kupuvah o6te ne6to no se nadqvam da ne e bilo pove4e ot 5 lv 6toto 6te se grumna
Syglasna sym s teb...hah i moq e taka ni6to ne deistva!Struva nqkyde mejdu 4 i 5 lv no moje da go nameri6 i za 3 i ne6to...No ppne se izpolzvat po edin i sy6t na4in![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Moq na skoro si go kupih,no ako ne podeistva i 6te stava lo6o. Suma pari sym dal za nego...
SUNSILK izpravqne- golqm bokluk.KAto si slojih kosata mi se na4upi pove4e![]()
Znachi az imam sansilk za obem,edin sin,ako tvoq e takav znachi na vlajna kosa slagash malko v ruka i raztarkvash po cqlata kosa otkorenite do osnovata.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Същия е,мерси за помоща.
амм незнам доколко съм права, но съм чувала, че балсама не трябва да се втрива в корените, защото омазнява косата
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Za da ne otvarqm nova tema nqkoi 6te mi prepory4a li nqkyv balsam za izpravqne na kosata ,no BEZ SUNSILK![]()