.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    buuu
    Guest

Balsam Sunsilk (za obem)

Xora q kajete kak se ispolzva Sunsilk balsama za obem...plsssssssssssssss
    kajete

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    то трябва да си пише на опаковката!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Zna4i az imam balsam na SUNSILK za prava kosa bez izmivane ako i tvoq e bez izmivane prosto slaga6 na rykat6a si dva tri pyte i prokarva6 prysti v neq ni6to pove4e! nadqvam se 4e ti pomognah
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

buuu
    Guest
    Mi to ni6to ne pi6e na etiketa i zaradi tova. Zna4i samo gi vtrivam v korenite. Nqma zna4enie dali e sled kypane,predi kypane ili kogato iskam si napravq pri4eska.

...

..хихи
    Радвай се на балсама дее...
    ко се мъчиш само
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Mi to ni6to ne pi6e na etiketa i zaradi tova. Zna4i samo gi vtrivam v korenite. Nqma zna4enie dali e sled kypane,predi kypane ili kogato iskam si napravq pri4eska.
    Нем!Ако е без измиване просто се нанася върху измита и леко подсушена коса.
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

buuu
    Guest
    Mersi mnogo.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    az imam to4no tozi za izpravqne no ne pravi ni6to nz kolko pari dadoh za nego 6toto si kupuvah o6te ne6to no se nadqvam da ne e bilo pove4e ot 5 lv 6toto 6te se grumna
    moq nevinnost i greh.....

buuu
    Guest
    mi to kym balsam moje se vzeme i 6ampoan,za6toto sa ne6to kato komplekt.

az imam to4no tozi za izpravqne no ne pravi ni6to nz kolko pari dadoh za nego 6toto si kupuvah o6te ne6to no se nadqvam da ne e bilo pove4e ot 5 lv 6toto 6te se grumna

Syglasna sym s teb...hah i moq e taka ni6to ne deistva!Struva nqkyde mejdu 4 i 5 lv no moje da go nameri6 i za 3 i ne6to...No ppne se izpolzvat po edin i sy6t na4in
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

buuu
    Guest
    Moq na skoro si go kupih,no ako ne podeistva i 6te stava lo6o. Suma pari sym dal za nego...

Guest
    SUNSILK izpravqne- golqm bokluk.KAto si slojih kosata mi se na4upi pove4e

Znachi az imam sansilk za obem,edin sin,ako tvoq e takav znachi na vlajna kosa slagash malko v ruka i raztarkvash po cqlata kosa otkorenite do osnovata.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest
    Същия е,мерси за помоща.

амм незнам доколко съм права, но съм чувала, че балсама не трябва да се втрива в корените, защото омазнява косата

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Za da ne otvarqm nova tema nqkoi 6te mi prepory4a li nqkyv balsam za izpravqne na kosata ,no BEZ SUNSILK

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си