- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата и мъжете!
Според вас лошо ли е едно момиче да е ЛЕКО пълно?
Как се отразява това на мнението ви за визията на едно момиче?
Смятате ли че това има значение за изграждане на връзка м/у момиче и момче?
И особения случай - ако момичето е чаровно, понтенциално, на път да стане страшна хубавица - това че е леко пълна ли е проблема тя да си хване гадже или има нещо друго в нея което не се харесва на момчетата?
Става дума за братовчетка ми - тя е адски комплексирана - втълпила си е че никой няма да я хареса, защото е пълна. И то леко пълна - тя ще отслабне понеже ще расте още много. Тя ще е 176 см.
Пази диети, прави упражнения постоянно като лудите. Че тя е на 13 години! Кажете какво мислите по четирите въпроса!
Follow The Star In Your Mind
Sail Along, Sail Along...
tq e luda
Sometimes escape on time means that you win ...
Това, че е леко пълна изобщо не пречи!![]()
![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
az imam edna priqtelka koqto sa6to e leko zakraglena,no e mnogo sladka taka(daje ako e slaba nqma da e tolkova hubava kolkoto sega kato e zakraglena)tova dori q razkrasqva.........ta az ne mislq 4e na bratov4edkati tova 6te i e problem.
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Кажи и, че ние момчетата сме хищници и обичаме повечко месце...то неможе само кокали.В повечето случаи са по-сладички даже...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Не съм момче де,ама ще си кажа мението. Според мен това не е проблем,даже в повечето случай носи допълнителен чар на момичето. И не мисля че това би било пречка за да си има приятел. Разбира се всеки мъж/момче си има своя вкус и може би тя няма да се хареса на всички, но пък са не малко тези които не харесват кль0щавелки.
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
To си зависи от самото момиче .. от излъчването.
На повечето такива , които познавам им отива и са сладки..
Така че , т'ва не пречи.
po dobre leko pulna otkolkoto mn slaba....tfa da si leko pulen ne e nikav problem![]()
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
Не смятам де ,но по принцип си падам по слаби и високи зависи какво значи пълно все пак.
Най-сигурния начин да не се харесаш на никой е като се опиташ да се харесаш на всички...Първоначално написано от Лили
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Зависи какво разбираш под 'леко' ...
Еми доста по-внушително изглежда стройното слабо момиче ...
Не, не смятам, че има значение за изграждането на връзка м/у момче и момиче
Може би и дветеПо-добре първо да отслабне
Не може да отслабне, само защото расте... трябва и да се стегне
Мисля, че ако положи усилия и ако има малко късмет да срещне подходящия ... ще успееНяма да е лошо да постнеш снимка
обичам дениту ми{}
Нямам снимки на братовчетка ми, но е съвсем леко пълна. И е бая стегната - не е някоя разплута.
Не е хубаво за момиче да е слабо на 13 - ако едно момиче е слабо на тази възраст, става свиня като роди и не може да отслабне след това. Момчетата в днешно време дали са наясно с тези факти?
И освен това трябва да сте наясно че дебелата може да отслабне, но тъпата не може да поумнее.
Съжалявам но... така е!
Follow The Star In Your Mind
Sail Along, Sail Along...
Харесваш ми!
Според мене са проблем килограмите.Имам приятелка,която е леко пълна и момчетата само я базикат за един ден...А отслабването е страшно може да стане анорексия а връщане назад НЯМА.По-добре да прави упражнения и да се запише на някакъв спорт,но никакви диети...
И в най-красивия човек може да се намери причина за подиграване, стига да има желание. Момчетата се подиграват на неотворените момичета, а на отворените се натискат.