.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    sladi4kata_lady
    Guest

Samozadovoqvam se-pomaga li?

Devstvena s1m,no se samozadovolqvam s 1,ponqkoga s 2 prast4eta.V1pros1t mi eali sled kato se samozadovolqvam,pri pronikvane(pri sex)na penis 6te me boli?Mnogo bih se radvala ako samozadovolqvaneto smek4i bolkata pri p1rviq mi p1t,zashtoto mnogo me e strah ot p1rviq p1t.Molq vi otgovorete mi [-o<

Голям фен
    Град
    Варна
    Ми не съм момиче да ти кажа точно ама мисля че ако с пръсти се отвориш(девствената ципа) няма да та боли като ти вкарат пениса

Ами аз незнам,ама май болката ще е по-малка?!Нека кажат по-опитните в тази област...

Болката било то при първия път, при порязване, при каквото се сетиш е на психическа основа....ако си настроена да те боли значи ще боли....ако се отпуснеш няма да имаш никакви проблеми!

Мега фен Аватара на koalka
    Самозадоволяването не може да ти помогне да не те боли.Болката е строго индиведуална за всяко момиче.

Мега фен
    Ще те боли! Аз също мастурбирах и имаше нелека болка.

Guest
    Сто процента ако си раздвижиш путката после няма да е като за първи път.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    Болката било то при първия път, при порязване, при каквото се сетиш е на психическа основа....ако си настроена да те боли значи ще боли....ако се отпуснеш няма да имаш никакви проблеми!
    така е

Голям фен
    пак ще боли!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    дамМм.. пак ще боли , ама малко по лекичко ...

Bolkata ne zavisi tolkova ot duljinata ili razkysvaneto na cipata, kolkoto ot 6iro4inata i samoto razstqgane! Ti moje i da ne se samozadovolqva6 i pak da ne te boli! Dokolkoto az znam e strogo individualno i tova nqma golqmo zna4enie!
    And after you say so many words,
    There soon are no more to describe how it feels,
    Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.

Намери си някой като мене с малка пишка и няма да те боли
    Само за луди!

adaro
    Guest
    zavisi.kakto drugite kazaha e strogo individualno.i samo da ti kaja 4e moje da te boli dori da se zadovolqva6 s cqla raka.zavisi ot mom4eto,ot stepenta na vazbuda a ako 6te6 i ot razmera-vse pak edin 24 santa za parvi pat ne 6te te boli ami 6te ti izkarti qi4nicite:)
    dano otgovora ne te upla6i:)

go6kata
    Guest

burgas

ami smqtam 4e ako ti go nacepq mo6tno,kolkoto i da si si ragala prasti pak 6te te boli,ahahahaha ))

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    shte te boli otnovo e zavisi pri vsqko momi4e e razli4no

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: burgas

Цитирай Първоначално написано от go6kata
    ami smqtam 4e ako ti go nacepq mo6tno,kolkoto i da si si ragala prasti pak 6te te boli,ahahahaha ))
    SHtoto bate gosho ebe losho nali taka goshe xaxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си