- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- molq vi kajete mi za6to me surbi....
kak se nari4a edin malak procep koito se namira nad mqstoto kadeto pikaem i za6to me surbi????
edna malka dup4ica pad mqstoto ot kudeto pikaem to tam me surdi kak se nari4a tva
Чакай малко да се изясним - ти имаш 2 дупчици (изключваме дупенцето). Едната е по-надолу и е по-голяма - от там ти тече менструацията (например), и още една дупчица по-нагоре, която е много малка и всъщност ОТ ТАМ ПИКАЕШ. А как се нарича ще учиш в 8ми клас.Всъщност това е края на уретрата (малко каналче, което извежда урината от пикучния мехур).
Та тази малка дупчица, която те сърби да не би да е дупчицата, от която пишкаш всъщност, а не някоя друга? Та ако в действителност незнаеш от къде пишкаш мисля, че може да те сърби и от...първото косъмче, което ще ти порасне.![]()
![]()
zna4i znam ot kude pikaq malko po ot gore ima edna mn ama mn malka dup4ica se6ta6 li se mn e malka ima 3 dupki anos ,ot kudeto ti idva menstruaciqta ,ot tam kkudeto pikae6 malko po otgore edna mn malka dup4ica ako se se6ta6 mi kaji za6to me surbi
Там дупка няма.
podobno de ne e 4ak dupka i vie go imate kato razberete mi kajeteПървоначално написано от `Death`Whore`
Нагоре е клиторът, детенце.
pa az otde da znam i mn me surbi ot kvo kaji mi PLS
vseki den se miq imam vaginalno te4enie ako vi interesuva i su6to taka nqmam cikal moje da e ot 6egite a sigurno sum go razdraznila i 6te nosa pamu4no belio ako nameri6 ne6to drugo mi kaji za da znam kakvo da prava da hoda na ginekolog ili dr. neznam Vse pak mn. 10x
точно клитора те сърби ... сигурно имаш нужда от почесване ... ако не можеш сама - се обади на някое момченце
![]()
![]()
![]()
![]()
аа стига ве!!! не си знае клиторахахахахах
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!