- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ima li opasnost?
Imam problem i mislq 4e VIE ste horata koito mojete da mi pomognete!
Problema mi se sustoi v tova - s priqtelqt mi spahme 2 dena pod red(23-24) no toi ne e svur6val v men pritesnqva me pove4e fakta 4e trqbvashe okolo 23-24 da mi doide a dnes e 25.Ima li opasnost ne6to da se e slu4ilo?Normalno li e malko da mi zakasnee?Blagodarq predvaritelno!
Mi 6tom ne e svur6val v teb na4i nqma opasnost moe da ti zakusnee ot mnogo raboti ot hap4eta,vremeto,stres , pritesnenie ot mnogo raboti
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
nqma strashno nishto ne moje da e stanalo.puk i ne e nenormalno da ti zakusnqva vse pak sega ti se oformq cikula.nqma ot kakvo da se plashish!![]()
споко и аз точно обратното...на мен ми дойде по-рано
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
KpuCeTo neznam vse pak sam na 18 i si imam redoven cikul no tova me pritesnqva 4e trqbvashe da mi doide.Po li shte e dobre da piq Postinor za po sigurno?
ami to i da pie6 ama dali sa minali 72 4asa 6toto ako sa minali nqma da ima smisal po-dobre is4akai.shtom ne e svurshil v teb nqma ot kakvo da se pritesnqvash.ako puk ne ti doide naprimer do kraq na sedmicata si napravi test.
абе ползвайте си презервативи и тва е...хем ще сте спокоини по време на секс и след това няма да се притеснявате кви хапчета да пиете...+ не забравяйте за СПИН
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Забелязах,че след като едно момиче прави секс,дори с редовен цикъл,май винаги след това й закъснява,дори да не е бременна.Щом е трябвало да ти дойде на 23-24,значи овулацията е минала.Няма защо да се притесняваш.А този месец във форума на всички им закъсняваНа мен ако знаеш само кога трябваше да ми дойде...
KpuCeTo oshte ne sa minali 72 4asa az za tova popitah za postinora.Ami neznam kakvo stava ama za parvi pat taka stava i malko otka4am.Normalno li e da zakasnee?
mi vij spored men is4akai ve4e 6te sa minali 72 4asa.i ako ti zakusnee 1 sedmica si napravi test i pi6i da kaje6 kakvo e stanalo;uspeh
Скоро ще ти дойде ... нищо лошо не се е случило!