- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kazva 4e me obi4a.....
NE SAM SAGLASNAПървоначално написано от p0w3r
momi4eto moje i da ne stane kurva ako e gotina
ima6 li si gadje ako da pojelavam ti da se vlubi6 v neq i da ne moje6 da q ostavi6 i tq da se vazpolzva ot tova i da zapo4ne da se zabiva s koito i padne nqma li da ti e gadno osobeno ako ti kaje 4e te obi4a
По тая тема...мога да кажа,че съм мн. компетентна...Почти година бях с такова...животну...Трудно ще ти помогна с 1 пост,ако искаш си дай скайп,мило момиче...и ще ти кажа колко е безмислена цялата ситуация...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
o4evidno mu haresva da te naranqvane zaslujava sulzite ti taq gadina
zareji go.ne my pozvlolqvai da te tup4e i da ti se podigrava pred o4ite
![]()
![]()
![]()
Окей,ти го обичаш,но пак си помисли той дали те обича.Не мога да приема,че той те обича.Да бе!И същевременно се забива с други.Може би и ти си поредната бройка.Не можеш нищо да направиш.Той просто си е такъв и ти не можеш да го промениш,ако истински не се влюби в теб.Но това е малко вероятно,защото той търси само авантюри и може би секс и не гледа характера,което е много лошо.
MI V TAKAV SLU4AI BI LI SI ZARQZAL GADJETOПървоначално написано от p0w3r
ok taka 6e se razberem az 6e stana takava a ti 6e me zareje6 pone 6te razbera kolko si bil iskrenПървоначално написано от p0w3r
ne prosto ako me obi4a6 tolkova silno kolkoto tvardi6 nqma da mi pozvoli6 da napravq kakvoto i da bilo i li ako go napravq 6te si gotov na vsi4ko za men i nai malkoto nqma da me zareje6
da be znam 4e se ograni4ava6 i sam ti mn blagodarna za koeto
a kolkoto do drugoto trqbva da me pazi6 samo ako se napiq a ti mn dobra znae6 4e tova se slu4va mn rqdko i moje6 da bade6 sigure 4ete obi4am s cqloto si sarce
OBI4AM TE