Лесно е да си сам, трудно е да задьржиш любовта. Сеа когато сьм сам осьзнавам много неща но не искам да сьм сам, проблема е че не искам и да сьм с други а искам моето момиче. Когато си сам имаш свободата да, но когато искаш да си с някой който обичаш тази свобода се преврьща в затвор за теб. Когато намериш човек с който споделяш, човек с който има какво да си кажеш и никога с него не си мьлчите ама нкикога винаги племпите и говорите за какви ли не теми. Просто има два вида самота

-Когато обичаш
-Когато си бежгрижен

При пьрвия живота е отратилен, искаш миналото искаш да изкрещиш до края на света и обратото колко ти липсва този човек. ТИ си сам всеки ти вика е сега си сам ..... И кво мислите че ми се прави нещо , че ми се излиза с друга че ми се забива друга не льжете се!!

При втория случей да си сам е закон и голямо удоволствие, радваш се че си сам че скачаш от клон на клон, нови завоевания нови хора Всичко е по розово..

Така че когато си сам с пьрвия вариян боли, когато с втория живота ти е супер... Това е , така мисля и личния опит ме кара да мисля така!